« terug naar overzicht

Milletstraat 18-II AMSTERDAM

€ 525.000 k.k. Beschikbaar
Soortwoning

Woonhuis

Oppervlakte 145 m2
Aantal kamers 5 (3 slaapkamers)
Bijzonderheden
Makelaar Logo NVM member
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Kaart
  • Plattegrond
  • Makelaar
  • Financieren
  • Verzekeren

Milletstraat 18 -II, AMSTERDAM

Uitermate sfeervol en goed onderhouden 4/5-kamerappartement (ca. 126m2) met aparte zolderkamer (ca. 19m2). De originele details uit de jaren ’30, waaronder de woonkamer ensuite met vaste kasten enen glas-in-lood, die bijdragen aan de gezellige sfeer zijn door de jaren heen behouden gebleven.

LIGGING/BEREIKBAARHEID:
De zeer rustige Milletstraat is gelegen in Amsterdam Zuid en wordt omsloten door de Stadionweg, Minervalaan, Stadionkade en Parnassusweg.
De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van winkels in de Beethoven- en de Cornelis Schuytstraat, evenals (internationale) scholen en het Beatrix- en Vondelpark.
Op loopafstand zijn voldoende openbaarvervoersmogelijkheden (tram 5 en 24, bus 15 en NS Station Zuid/WTC); uitvalswegen S108 en S109 voor ringweg A10 in directe nabijheid. Voorts is er voor de entree van het huis voldoende parkeergelegenheid en zijn er twee vergunningen (thans zonder wachttijd!) te verkrijgen. Ontspannen kunt u bij uitstek in het mooie Beatrixpark of het iets verderop gelegen Vondelpark.

INDELING:
Ruimtelijke centrale hal ‘waar je écht binnen komt’ met toegang tot alle vertrekken. Riante eet- en woonkamer ensuite met een fraaie parketvloer.
De openslaande deuren aan de achterzijde bieden directe toegang tot het balkon. In de zomer is hier veel privacy door de bomen, zonder dat er veel licht verloren gaat. De dichte, moderne keuken is gezellig en geheel in de stijl van het huis, met een ouderwetse, verlichte servieskast. Aan de voorzijde van het appartement zijn twee slaapkamers van een goed formaat. Eén van deze kamers heeft een kast met wasmachine-aansluiting.
Aan de achterzijde ligt de master bedroom met grote raampartij. Er is een separaat toilet en een badkamer met ligbad, handdoekradiator en dubbele wastafel.
Op de vierde etage is de zogenaamde ‘zusterskamer’: een ruime kamer van ca. 18m2 met een keukenblok, douche en gezamenlijk toilet. Tot slot is er nog een berging (ca. 6m2) op de vierde etage.

BIJZONDERHEDEN:
- Servicekosten bedragen € 159,- per maand;
- CV-installatie vernieuwd in 2011;
- Actieve VvE, ca. 30 leden, buitenschilderwerk is in 2010 uitgevoerd;
- Gelegen op erfpacht grond, canon bedraagt ca. € 1.046,- per jaar, Algemene Bepalingen 2000 zijn van toepassing;
- Parkeren via vergunningstelsel, 2 vergunningen per direct verkrijgbaar;
- Oplevering in overleg;

Kenmerken Milletstraat 18 -II, AMSTERDAM

Overdracht

Vraagprijs€ 525.000
KoopconditieKosten koper
Aangeboden sinds01-03-2012
WijkAmsterdam Zuid
RegioAmsterdam Zuid

Bouw

Soort objectWoonhuis
Bouwperiode1931 - 1944
BouwvormBestaandebouw
Soort woning
Appartement

Inhoud

Woonoppervlakte145 m2
Inhoud400 m3

Indeling

Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1
 

Luxe kenmerken indoor

Berging6m2Zolder19m2
 

Luxe kenmerken outdoor

Balkon

Locatie Milletstraat 18 -II, AMSTERDAM

Plattegrond Milletstraat 18 -II, AMSTERDAM

Makelaar Milletstraat 18 -II, AMSTERDAM

Contact

Naam Eefje Voogd Makelaardij
Makelaar Logo NVM member
Adres Parnassusweg 201
1077 DG Amsterdam
Nederland
Telefoon 020-3050560
E-mailadres info@eefjevoogd.nl
WWW www.eefjevoogd.nl

Contactpersoon

Naam Eefje Voogd Makelaardij
Telefoon 020-3050560
E-mailadres info@eefjevoogd.nl

Financieren

Bij de aankoop van een woning komt veel kijken. Een private banker kan u bij een aantal belangrijke aspecten begeleiden.

ABN AMRO MeesPierson wilt klaarstaan voor zijn klanten, door te adviseren bij belangrijke gebeurtenissen in het leven. En u te verrassen met interessante inzichten en nieuwe perspectieven. Hoe dat gestalte krijgt luistert nauw. Het scheelt immers of u vader van een gezin met jonge kinderen bent. Of een zakenvrouw die de wereld afreist. Of dat u een trotse grootvader bent die geniet van zijn kleinkinderen, maar zich wel zorgen maakt over de overdracht van zijn vermogen. Of dat u als bestuurder van een maatschappelijke organisatie verantwoording moet afleggen aan toezichthouders en een achterban. En zelfs als we alle grootvaders, zakenvrouwen, bestuurders en jonge vaders op een rij zetten, zal blijken dat voor iedereen private banking anders is.

Daarom wil ABN AMRO MeesPierson weten wie u bent, wat u drijft en waar u heen wilt. Zodat u later kunt doen waar u vandaag over droomt. En vandaag kunt doen waar u later geen spijt van krijgt. Bij ons zit u met mensen aan tafel die uw taal spreken. Zij weten de juiste vragen te stellen en u aan het denken te zetten. Door samen met u verschillende scenario’s te doorlopen, helpen zij u de juiste keuzes te maken. Uw private banker is uw vaste aanspreekpunt. Al naar gelang uw wensen, behoeften, situatie, idealen of dromen staat een team van financiële en fiscale specialisten voor u klaar om u van advies te voorzien. Van beleggen tot vermogensbeheer. Van estate planning tot bewindvoering. Van filantropie tot private insurance. Van toekomstvoorzieningen tot hypotheken. Alles onder één dak, wel zo makkelijk. Bovendien weet u dan zeker dat alles goed op elkaar wordt afgestemd.

Ligt deze benadering bij de verwachtingen die u van uw private banker heeft? Maak nu een afspraak met ABN AMRO MeesPierson voor een vrijblijvende kennismaking.

Verzekeren

Wanneer u gaat verhuizen wilt u alles goed geregeld hebben. Natuurlijk wilt u ook uw verzekering volledig op orde hebben. Een private insurer geeft u advies op maat over uw privé-eigendommen en kijkt hoe de risico’s geminimaliseerd kunnen worden.

Risico’s minimalieren

Risico’s zijn onvermijdbaar. De medewerkers van Hiscox weten dat (met ruim 40 jaar ervaring in gespecialiseerd verzekeren) als geen ander. Hiscox is een gerenommeerde private insurer, die gespecialiseerd is in het verzekeren van privé-eigendommen als kunstcollecties, luxe villa’s, inboedels en sieradencollecties. Ondanks dat risico’s niet vermijdelijk zijn, is het minimaliseren van risico’s wél mogelijk. Bijvoorbeeld met doelgerichte preventiemaatregelen en het voorkomen van onderverzekering. Dergelijke maatregelen zijn vaak gemakkelijker en goedkoper dan u denkt. Een relatief kleine verhoging van de premie, betekent bijvoorbeeld als snel een forse verhoging van het verzekerde bedrag.

Advies op maat

Wilt u weten hoe uw huis en uw verzekering ervoor staan? De Home Risk Survey van Hiscox kan uitkomst bieden. De Risk Surveyor maakt samen met u een rondgang door uw huis, uw tuin en de rest van het perceel. Er wordt gekeken naar beveiliging en verzekerde bedragen. Ook controleert de Risk Surveyor het hang- en sluitwerk, de alarminstallatie en de risico’s op brandschade, waterschade en stormschade. Daarnaast controleert hij waar mogelijk oude taxatierapporten en bouwtekeningen. En bekijkt hij of de huidige verzekerde waarde in overeenstemming is met de actuele situatie. Uiteindelijk ontvangt u een rapport, bestaande uit een beschrijving van de risicosituaties in uw eigen huis en gerichte aanbevelingen en adviezen. Ook ontvangt u een brochure van Hiscox met veiligheidstips en een vragenformulier.

Afspraak plannen

Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak met een Hiscox Risk Surveyor maken? Vul dan onderstaand formulier in en Hiscox neemt contact met u op.

Uitkomst van de som Geef een andere code

Woningen in de buurt