« terug naar overzicht

Het Grasland 16 BRUMMEN

€ 436.375 v.o.n. Beschikbaar
Soortwoning

Bouwgrond

Oppervlakte m2 (2491 m2)
Aantal kamers
Bijzonderheden bekijk meer op www.decommanderij
Makelaar Logo VastgoedPro member
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Kaart
  • Makelaar
  • Financieren

Het Grasland 16, BRUMMEN

Een nieuwe woning, een fijn vooruitzicht! U droomt van een mooie, royale woning. Een comfortabele en unieke plek met alle ruimte voor u en uw gezin. Wonen in een groene en leefbare omgeving, een plaats waar u zich thuis voelt. Een kavel in de wijk “de Commanderij” is dé plek voor u! De Commanderij is een bijzondere, ruim opgezette nieuwbouwwijk in Brummen waarin duurzaamheid, kwaliteit en energiezuinigheid centraal staan. Een locatie waar rust, groen en ruimte volop aanwezig zijn en waar u zich bijzonder thuis zult voelen.

Naar eigen wens bouwen
Op de kavels van De Commanderij kunt u uw woning geheel naar eigen wens bouwen. U bent vrij in de keuze van een architect en/of aannemer, maar om het een en ander makkelijker te maken, hebben diverse architecten hun interpretatie van de bouwmogelijkheden voor dit plan uitgewerkt in één of meerdere impressies. Hierdoor krijgt u een fraai beeld van de mogelijke stijlen die gebouwd kunnen worden. Let op dat uw woning past binnen het bestemmingsplan. Op de betreffende architectenpagina’s vindt u impressies van zowel exterieur als interieur.

Nieuwbouwwijk Elzenbos in Brummen bestaat uit 3 delen. Buiten de nieuwe woningen en een nieuwe basisschool in de deelgebieden 1 en 2, komen er ook een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking en 3 groenzones.
In deelgebied 3 ligt het project De Commanderij, bestaande uit 10 riante kavels van circa 2.000 m² waarop ruime woningen van circa 15 meter diep gebouwd mogen worden. Dit deelgebied wordt globaal omsloten door de Elzenbosweg in het noorden, de Provinciale weg N348 aan de oostkant, de Oude Brummense Beek aan de westzijde en de bestaande meidoornhaag in het zuiden. ​​​​​​​​​​​​​

Brummen
De gemeente Brummen ligt in het hart van de provincie Gelderland, tussen de Veluwe en de rivier de IJssel. Het maakt deel uit van de IJsselvallei. In het westelijk deel van de gemeente reiken de bossen tot aan de bebouwde kom van Eerbeek. Het oostelijke deel van de gemeente wordt gevormd door het prachtige uiterwaardengebied en het rivierenlandschap van de IJssel met daartussen een fraai afwisselend landschap, de landgoederenzone.

U heeft interesse in een kavel, maar wat zijn de regels en voorschriften?
Om u te oriënteren kunt u op de speciaal hiervoor ingerichte website www.decommanderij.nl de situatieschets bekijken waarop de 10 verschillende kavels zijn aangegeven. U kunt elke kavel individueel bekijken, waarbij per kavel een eigen kavelpaspoort met bijbehorende voorschriften wordt getoond. Bekijk de situatieschets en zoek de kavel die het beste aansluit bij uw wensen.

Kenmerken Het Grasland 16, BRUMMEN

Overdracht

Vraagprijs€ 436.375
KoopconditieVrij op naam
KoopspecificatieInclusief BTW
Aangeboden sinds18-10-2018

Bouw

Soort objectBouwgrond
WoningtypeVrijstaande woning
Bouwperiode2001 - heden
BouwvormNieuwbouw
Soort woning
Bungalow
Eengezinswoning
Landhuis
Villa

Inhoud

Inhoud750 m3
Perceeloppervlakte2491 m2

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom

Locatie Het Grasland 16, BRUMMEN

Makelaar Het Grasland 16, BRUMMEN

Contact

Naam Landerijenbureau Kromhof-Pullen
Makelaar Logo VastgoedPro member
Adres Deldenerstraat 61
7551 AC Hengelo
Nederland
Telefoon 085 - 273 28 00
E-mailadres info@kromhofpullen.nl
WWW www.kromhofpullen.nl

Contactpersoon

Naam Melanie Brookhuis
Telefoon 085 - 273 28 00
E-mailadres info@kromhofpullen.nl


Bezoekers van deze woning bekeken

't Oost 52, OOSTERWOLDE FR
€ 470.000 v.o.n.
Tiendweg 6, ZEIST
Prijs op aanvraag