06 november 2014

Hotspot: Winters interieur bij restaurant De Keizer

Interieur genomineerd voor Best Restaurant Design

Hotspot: Winters interieur bij restaurant De Keizer
Het sfeervolle aardse interieur van restaurant De Keizer in Eersel valt wellicht in de prijzen. Het interieur van de hand van interieurarchitecten Van Beek & Dings is genomineerd voor de award Best Restaurant Design. Kijk binnen!

Oude hoeve omgetoverd


Interieurarchitecten Van Beek & Dings blinken uit door hun kwalitatieve en karaktervolle projecten. Vanaf het prille begin waren de heren bij dit project in Eersel betrokken. De oude hoeve is totaal gerenoveerd en geherstructureerd; een bekende klus voor Van Beek & Dings. ‘Het idee dat er een speciaal restaurant kwam in een oude hoeve was zeer inspirerend en uitdagend’, aldus interieurarchitect Bram Dings. De eigenaar had grootse plannen met het pand. ‘De samenwerking heeft dan ook geresulteerd in een prachtig, warm sfeervol en toch puur en aards interieur.’


Pure eenvoud

Het interieur van De Keizer straalt warmte en sfeer uit. Vele materialen zijn natuurlijk van karakter met een twist moderniteit. De stenen bakstenen muren en houten vloeren geven het hedendaagse interieur een robuuste look. In combinatie met de geclusterde, luxueuze lampen, elegante behangen en grote lampen en vazen vormt dit een veelzijdig interieur.


Puurheid is terug te vinden in de gerechten van restaurant De Keizer. In de keuken staat een hout gestookte oven, waarin pure gerechten met een werelds karakter klaargemaakt worden. De open keuken biedt de klant een kijkje achter de schermen. Bij restaurant De Keizer kun je ook terecht voor een proeverij of een drankje op de veranda bij een knisperend haardvuur.


Interieur in de prijzen?

Onlangs is het restaurant door Entree magazine genomineerd tot Best Restaurant Design 2014. ‘Dit is een mooi compliment voor ons werk’, zegt Bram Dings enthousiast. Horecavakblad Entee magazine reikt jaarlijks een aantal felbegeerde awards uit tijdens de Hospitality & Style Awards. Er zijn diverse categorieën waarvoor horecagelegenheden in aanmerking komen. De Keizer eten & drinken uit Eersel is samen met drie andere restaurants genomineerd in de categorie Best Restaurant Design. Deze award gaat naar het restaurant waarvan het interieurconcept uitblinkt in zowel uitstraling als afwerking, en waarbij het concept volledig is geïntegreerd in het design. De uitreiking van de awards is op 1 december.


Bekijk meer hotspots:
- Pizzeria Orso in Antwerpen
- Gourmethamburgerbar Il Cardinale in Mechelen
- Bar stan in Leuven

Beelden: Rutger Raymakers
Meer info: dekeizereersel.nl, vanbeekendings.com

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

DOMBURG
Prijs op aanvraag
1/6
AMSTERDAM
€ 4.000.000 k.k.
2/6
NOORDWIJKERHOUT
Prijs op aanvraag
3/6
AMSTERDAM
€ 3.500.000 k.k.
4/6
ROZENDAAL
€ 2.750.000 k.k.
5/6
DIRKSLAND
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #3
  • Romantic Dinner
  • Inspiratie voor keukens, eettafels etc
  • Sergio Herman kookt thuis.
  • Ultieme luxe down under

Meest bekeken

BLARICUM
€ 2.765.000
1/5
ABCOUDE
€ 1.995.000
2/5
HILVERSUM
€ 3.975.000
3/5
BLARICUM
€ 2.975.000
4/5
DOMBURG
Prijs op aanvraag
5/5

Nieuw aanbod

Berg en Dalweg 30
BEEKBERGEN
€ 2.995.000 k.k.
Berg en Dalweg 16
BEEKBERGEN
€ 2.900.000 k.k.
Souillac, Lot
FRANKRIJK
€ 500.000 k.k.