Overslaan en ga direct naar de inhoud

Barcelona chic


Classic touch


De klassieke elementen in de basis van dit appartement zijn verantwoordelijk voor het chique en elegante gevoel. Al bij binnenkomst word je omringd door roomwitte lambrisering in combinatie met een donkergrijze wand in matte uitvoering. De decorator heeft gekozen voor kroonluchters in het interieur. Kroonluchters, met name van kristal, geven een interieur al snel een classic touch. Toch moet je oppassen dat je teveel kroonluchters toepast en een over the top interieur creëert. De combinatie met de ronde frames in Grieks-Romeinse stijl rondom de ramen maken het appartement weelderig en chic.



Al bij binnenkomst word je omringd door een klassieke lambrisering in roomwitte kleur. Door dit te combineren met een matrijzen tint ontstaat het gevoel van country chic.



De interieurstijl wordt volledig doorgevoerd op tafel. Een robuuste, onbewerkte houten tafel met daarop linnen, zilver en een tintje marsalarood



De klassieke stijl wordt doorgevoerd in de slaapkamer. Hierdoor ontstaat er een eenheid in het appartement. Veel hotels voeren deze klassieke stijl door in hun kamers, die hier je inspiratie op!



It's all in the details! Een bundel vintage boeken en een boeket met ingetogen, landelijke bloemen maken het plaatje compleet.


Bron: Pufikhomes.com

Back to top