Overslaan en ga direct naar de inhoud

Koken met de hemel als dak


Outdoor living is populair, je ziet steeds meer accessoires en hoogwaardige materialen om het buiten net zo mooi te maken als binnen. Tal van ontwerpers laten zich dan ook graag inspireren door de natuur en komen met bijzondere ontwerpen voor buitenkeukens. Zo ontwierp de Argentijnse ontwerper Daniel Germani in samenwerking met Cosentino deze moderne, vrijstaande buitenkeuken die is vervaardigd van het duurzame materiaal Dekton van Cosentino.



ASA-D2 by Daniel Germani – kleur Dekton® Trilium

Weer en wind


In het Nederlandse klimaat moet het materiaal wel tegen een stootje kunnen. Hier komen de eigenschappen van Dekton perfect tot uiting: niet alleen is het materiaal kras-, vlek- en hittebestendig, maar dankzij de vorst- en dooibestendigheid blijft dit materiaal in alle weersomstandigheden mooi. Deze buitenkeuken kan dus prima zomer én winter buiten blijven staan. En na de winter, dan haal je er een doekje overheen en is hij weer net zo mooi als de zomer ervoor. Je kunt Dekton ook toepassen in een buitentafel, het zwembad of voor een bijzondere buitendouche.



Dekton in de buitendouche.

Alle smaken


Met meer dan 40 kleuren is in elke stijl een passende look te vinden. Van een meer industriële uitstraling, zoals de keuken van foodstyliste Marta Muñoz-Calero hieronder in de kleur Dekton Kelya, tot aan een hout-, natuursteen- en betonlook, of een egale kleur mat of hoogglans gepolijst. Met Dekton in de tuin wil je nooit meer binnen koken.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/-Q40pPeGlO0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sponsored story voor Cosentino.

Exotisch graniet als eyecatcher voor je interieur >>
Keukenaccessoires van Dolce & Gabbana en SMEG >>
7 x restaurants met een tuin >>


Back to top