31 maart 2017

Online homeshop Westwing 5 jaar!

Inclusief zomers verjaardagsdiner en eenmalige pop-up store

Online homeshop Westwing 5 jaar!
De online woonshop Westwing Home & Living vierde gister op spectaculaire wijze haar vijfjarig bestaan. In een stijlvol monumentaal pand in het centrum van Amsterdam organiseerde Westwing een bijzonder verjaardagsdiner en toverde de ruimte om tot een ware pop-up birthday lounge. Residence was van de partij op deze zomerachtige avond en doet verslag.

De pop-up lounge is ingericht met de hulp van 5 bekende vrienden van Westwing: Anna Nooshin, Fred van Leer, Miljuschka Witzenhausen, Kay Nambiar en Michiel de Zeeuw. De vijf hadden ieder een eigen hoek ter beschikking die ze met diverse producten van Westwing mochten inrichten, ieder met haar of zijn eigen stijl. Anna Nooshins liefde voor roze kwam duidelijk naar voren en het stoere interieur van Kay Nambiar was een stijlvolle, mannelijke tegenhanger hiervan (inclusief platenspeler). Een van de belangrijkste thema's van deze avond was het 'persoonlijke' interieur. "Mensen kiezen steeds bewuster voor het combineren van uiteenlopende stijlen. Het ‘origineel’ zijn is belangrijk, men is steeds meer op zoek om echte unieke stukken uit een specifieke stijl te gebruiken om een gemixt persoonlijk interieur te creëren", aldus Creative Director van Weswing Odette Simons.

Pop-up birthday store


In lijn met het feit dat verjaardagen maar 1x in het jaar voorkomen, opent Westwing zaterdag 1 april voor één dag de deuren van haar offline pop-up store in de Utrechtsedwarsstraat, Amsterdam. Gedurende de dag zijn er verschillende inspiring activities te beleven, waaronder een DIY workshop servet verven en kaarsen decoreren, tips & tricks voor het verzorgen van planten en een presentatie van Odette Simons. Tijdens deze dag zijn ook de top-5 favoriete producten van de Westwingvrienden te koop.

Treat yourself

Ter gelegenheid van deze feestelijke dag biedt Westwing voor iedereen 20% extra korting aan op iedere online aankoop. Met de bestelling kortingscode 'Westwing5jaar' wordt deze korting verrekend. Kijk snel wat voor een interieurparels jij -20% korting gaat kopen dit weekend!


The party

Foto's: via Westwing Home & Living.


Westwing Pop-up Birthday Lounge, Utrechtsedwarsstraat 13-2 (Studio 13), Amsterdam.
Openingstijden: 11.00 - 18.00uur.
westwing.nl


&Other Stories lanceert stationery collectie >>
Rijksmuseum op de Zwarte Cross >>
Mea Engelgeer voor Fest Amsterdam >>


Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

BERGEN NH
€ 3.800.000 k.k.
1/6
ZOUTELANDE
Prijs op aanvraag
2/6
WASSENAAR
€ 7.850.000 k.k.
3/6
Brasschaat
€ 3.350.000 k.k.
4/6
DOMBURG
Prijs op aanvraag
5/6
DOMBURG
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #3
  • In de koffer: Mariska Jagt
  • Een keuken op maat bij Arjan Lodder
  • Inspiratie: Serviezen die naar meer smaken
  • In stijl: Ken je klassiekers, Vlammend rood, Verstilling

Meest bekeken

BLOKKER
€ 889.000
1/5
DOMBURG
Prijs op aanvraag
2/5
LOO GLD
€ 745.000
3/5
ANE
€ 549.500
4/5
BUREN GLD
€ 1.150.000
5/5

Nieuw aanbod

Standaardplein 4
OIRSCHOT
€ 795.000 k.k.
Domburgseweg 15
DOMBURG
Prijs op aanvraag
Schansweg 7
ANE
€ 549.500 k.k.