17 april 2018

Powervrouwen in Milaan

Get the party started

Residence houdt je op de hoogte van de leukste inspirerende events op design-, kunst- en cultuurgebied.
Yes, het designfeest van het jaar is begonnen! Daar hoort natuurlijk, na een dag de stappenteller ver te hebben overschreden, een klein feestje bij. Wij hebben vier bijzondere locaties op een rij gezet waar het feest kan beginnen. De bedenkers? Dat zijn de powervrouwen van Milaan.

BAR ANNE

Een eigen bar om je verjaardag te vieren, wie wil dat nou niet. Anne van der Zwaag, curator en directeur van OBJECT viert ieder jaar haar verjaardag in Milaan. Goede vriend Remi Versteeg van buro Space Encounters en Children of the Light zorgden voor een eigen bar voor haar. Bar Anne is zowel een expositieruimte als een ontmoetingsplek. Toegankelijk moet het vooral zijn. Een plek waar je je kan laten inspireren, design kan testen en tot in de late uurtjes kan dansen met Anne als MC natuurlijk.


Bar Anne

Galleria Rossana Orlandi

Na meer dan twintig jaar te hebben gewerkt in de mode-industrie besloot Orlandi om in 2002 haar hart te volgen. Ze begon als kunstverzamelaar en daarnaast werkte zij als curator voor verschillende internationale tentoonstellingen en maakte naam als trendwatcher en forecaster. Mocht je het geluk hebben deze bijzondere plek te zien verwacht dan zeker niks traditioneels. Showroom, shop, kantoor en ontmoetingsplek is allemaal één. Met een glas in de hand netwerk je verder of laat je je inspireren door deze bijzondere dame.


Galleria Rossanna Orlandi, Via Matteo Bandello 14/16, Milano

Club Unseen

Speciaal voor deze editie van Salone del Mobile bedacht Studiopepe, Arianna Lelli Mami en Chiara Di Pinto, samen met hun team architecten en ontwerpers een club. Diverse merken, zoals Tacchini, Dedar, Atelier de Troupe en Pulpo zijn te vinden in Club Unseen. Dit initiatief is het vervolg op het appartement dat de vorige editie door het duo werd omgetoverd.
Club Unseen

Chez Nina

Nina Yasher van Nilufar en een van onze favoriete interior designers India Mahdavi hebben voor dit speciale project hun krachten gebundeld. Het resultaat een stunning club waar je na een dag lang heel fijn met de voetjes van de vloer kan gaan. Behang is van het Britse merk de Gournay, fauteuils van Gio Ponti, stoelen van Martino Gamper en items van de collectie van Yasher. Helaas is deze club maar drie avonden geopend en alleen toegankelijk met een uitnodiging.


Render Chez Nina

Mediterrane sferen >
De tien favorieten in Parijs van de redactie >
Tegelmanie >


Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

GOES
Prijs op aanvraag
1/6
EINDHOVEN
Prijs op aanvraag
2/6
ZOUTELANDE
Prijs op aanvraag
3/6
HILVERSUM
€ 3.975.000 k.k.
4/6
BLARICUM
€ 5.395.000 k.k.
5/6
Brasschaat
€ 3.350.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #1-2
  • Future Living
  • Groen, groener, groenst!
  • Eco & Luxe
  • Hakuna Matata Kenia

Meest bekeken

WELL GLD
€ 6.900.000
1/5
MARKELO
€ 800.000
2/5
HEEMSKERK
€ 995.000
3/5
UTRECHT
€ 485.000
4/5
HEERDE
€ 799.000
5/5

Nieuw aanbod

Moergestelseweg 25
OISTERWIJK
€ 695.000 k.k.
Amsteldijk Noord 150
AMSTELVEEN
€ 1.925.000 k.k.
Esweg 1
MARKELO
€ 800.000 k.k.