Carlucci di chivasso


De rijke behangen van Chivasso zijn voorzien van bijzondere texturen en structuren en hebben zachte neutrale tinten. Hiermee breng je warmte en persoonlijkheid in een interieur.

Behang


1. Behang Flora
De blaadjes in behang Flora zijn versierd met een metaalachtige glans. Daardoor komt het klassieke design naast in landelijke interieurs, ook in moderne huizen prachtig tot zijn recht. Flora is verkrijgbaar in vier kleuren.
2. Behang Fraction
Behang Fraction ondersteunt een modern interieur, waar strakke lijnen en eenvoud voorop staan. Het metallic laagje geeft het behang een luxueuze uitstraling. Fraction is verkrijgbaar in vier kleuren.
3. Behang Follower
Met zijn gehaakte patroon en sierlijke banen zorgt behang Follower voor een sierlijk effect in het interieur.
4. Behang Frantic
Met het subtiele barok dessin van het Frantic behang kun je alle kanten op. Gecombineerd met een kroonluchter en uitbundige krullen meubels creëer je de ultieme Lodewijk XIV stijl. Te krijgen in vier kleuren.

Collectie

De nieuwe collectie van Carlucci di Chivasso bevat behangen in verschillende texturen en structuren in zachte neutrale tinten. De collectie Fractions biedt de mogelijkheid om eigen unieke combinaties van verschillende soorten weefsels te maken en is gemarkeerd met een aantal effen stoffen in levendige tinten om accenten aan te brengen in het interieur. De Fractions collectie is een rijke verzameling van verschillende tijdloze ontwerpen met subtiele ton-sur-ton dessins tot jaren zeventig geïnspireerde krullerige ontwerpen. De klassieke ontwerpen zijn een aanwinst voor uiteenlopende interieurs. Kleuren variëren van chocoladebruin tot zacht wit en fris turqoise. En een aantal ontwerpen uit de nieuwe collectie hebben een zachte metaalachtige glans.

Over Chivasso

Carlucci di Chivasso is een bedrijf van Nederlandse bodem. Samen met zijn ouders zette Richard Schutte het bedrijf op, waarbij hij vier winkels opende. Al snel werd de beslissing gemaakt de grens over te gaan. Inmiddels heeft Chivasso showrooms wereldwijd. Chivasso voert drie merken, te weten Chivasso, Carlucci di Chivasso en Easy van Chivasso. Twee keer per jaar worden nieuwe collecties uitgebracht, waarbij telkens rekening wordt gehouden met de laatste trends. Met haar collecties wilt Chivasso aangeven dat er met interieurtextiel van een huis een thuis gemaakt kan worden. Dat textiel warmte en persoonlijkheid aan een huis toevoegt. De stoffen weerspiegelen de tijdgeest, maar zijn veelzijdig genoeg om tijdloos te zijn.


Verkoopinformatie:
www.carlucci.nl

Terug naar alle behangen >>

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

AMSTERDAM
€ 2.750.000 k.k.
1/6
AMSTERDAM
€ 4.700.000 k.k.
2/6
ROTTERDAM
€ 2.950.000 k.k.
3/6
LAREN NH
€ 2.695.000 k.k.
4/6
OOSTVOORNE
€ 2.895.000 k.k.
5/6
MONTFOORT
€ 3.900.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #9 Salon
  • 5 interieurs van NEDERLANDSE designers
  • MASTERCLASS styling
  • HOTSPOTS in de hoofdstad
  • Art nouveau en fotografie

Meest bekeken

DOKKUM
€ 795.000
1/5
BAARN
€ 895.000
2/5
BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000
3/5
LEENS
€ 650.000
4/5
HEEG
€ 500.000
5/5

Nieuw aanbod

Rijksstraatweg 117
BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000 k.k.
Sternlaan 31
KAMPERLAND
€ 1.595.000 k.k.
Zwaanweg 12
KOUDEKERKE
Prijs op aanvraag