Harlequin


Antieke stukken, innovatieve technieken en veelzijdige texturen inspireren de designers van Harlequin tot een adembenemende collectie behang.

Behang


1. Behang Boheme uit de collectie Jardin Boheme
Harlequin brengt een boeiende mix met behang Boheme. In dit boho damask patroon van kant en prints is elk origineel component met de hand gestempeld. Boheme is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.
2. Behang Medina uit de collectie Leonida
Door te werken met de nieuwste technieken creëerde Harlequin een kanten medaillon uit de Moorish architectuur. Een metallic laagje over het design geeft behang Medina een subtiel en chic effect. Verkrijgbaar in vijf verschillende tinten.
3. Behang Aurelia uit de collectie Leonida
Het grote damask patroonvan Aurelia lijkt uit leer te zijn gesneden en geeft het huis een klassieke uitstraling. Behang Aurelia is verkrijgbaar in zes kleuren.
4. Behang Multi Stem uit de collectie Orla Kiely
Dat retro en modern goed samen gaan bewijst dit vrolijke behang Multi Stem. Het behang is verkrijgbaar in drie hippe kleurencombinaties.

Collecties

Collectie Jardin Boheme
Alle creaties uit de Jardin Boheme collectie werden oorspronkelijk getekend door Becky Brown, van de Harlequin-studio. Er werden verschillende technieken gebruikt om het ultieme bohemian-effect te ontwikkelen. ‘Ik wou de vrij geestige, folkloristische, tijdloze elementen vangen en ging daarbij terug naar de basistechnieken, zoals markeren en schilderen met sterke penseelstreken, waardoor ik deze ontspannen, handgetekende motieven kon creëren. Ik was ook vooral gepassioneerd door het gebruik van oppervlakteprints voor veel van de nieuwe soorten behangpapier: dit geeft diepe kleuren, details en textuur en het heerlijke handgeschilderde, net-niet-droge effect dat de collectie belichaamt.’ De gehele collectie bestaat uit bedrukte stoffen, kant en een combinatie van deze twee. Dit verrassende bohemienachtige behang zal op elke plek van het huis leuk staan.

Collectie Leonida
Harlequin heeft zich voor de collectie Leonida laten inspireren door vintage vondsten. Door het gebruik van innovatieve technieken en veelzijdige texturen kwamen de designers tot een adembenemende collectie. Leonida is de belichaming van overdaad en nostalgische elegantie, maar met een moderne edge en uitstraling.

Collectie Orla Kiely
De Ierse Orla Kiely is een internationaal bekend designer. Ze begon met het ontwerpen van hoeden en later stapte ze over op handtassen. In haar ontwerpen uit Kiely haar liefde voor patroon, kleur en textuur. Haar inspiratie lijkt oneindig en Kiely ontwierp vanalles. Van auto’s tot dekbedden en van meubels tot keukenaccessoires. Wij kennen haar voornamelijk om haar behang collectie.

Over Harlequin

Harlequin staat bekend om haar innovatieve designs, kwaliteit van de producten en een uitzonderlijke service.

Interieurinspiratie


Verkoopinformatie:
www.harlequin.uk.com via Herma van Solkema

Terug naar alle behangen >>

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

EINDHOVEN
Prijs op aanvraag
1/6
BEEKBERGEN
€ 2.995.000 k.k.
2/6
AMSTERDAM
€ 3.500.000 k.k.
3/6
AMSTERDAM
€ 3.200.000 k.k.
4/6
Brasschaat
€ 6.100.000 k.k.
5/6
Brasschaat
€ 3.095.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #9 Salon
  • 5 interieurs van NEDERLANDSE designers
  • MASTERCLASS styling
  • HOTSPOTS in de hoofdstad
  • Art nouveau en fotografie

Meest bekeken

BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000
1/5
LEENS
€ 650.000
2/5
DOKKUM
€ 795.000
3/5
BAARN
€ 895.000
4/5
HEEG
€ 500.000
5/5

Nieuw aanbod

Rijksstraatweg 117
BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000 k.k.
Sternlaan 31
KAMPERLAND
€ 1.595.000 k.k.
Zwaanweg 12
KOUDEKERKE
Prijs op aanvraag