Romo


Familiebedrijf Romo werkt momenteel samen met zes designhuizen. Vooraanstaande namen als Black Edition, Mark Alexander, Kirkby Design, Villa Nova en Zinc Textile ontwerpen de mooiste en meest inspirerende behangcollecties voor Romo.

Behang


1. Behang Dreaming uit de collectie Desire van Jessica Zoob voor Black Edition
Het dromerige behang Dreaming komt voort uit abstracte schilderkunsten, geïnspireerd op wolken. Het idee achter dit behang is dat wanneer je er met een vrije geest naar kijkt er zelf figuren ontdekt. Verkrijgbaar in vier kleuren.
2. Behang Anguilla uit de collectie Surround
Het Anguilla behang is een digitale afdruk van marmer en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
3. Behang Mr C uit de collectie Glamorama van Zinc
Het Mr C behang heeft een urban dessin met een duidelijk jaren zeventig vibe. Door de ruwe textuur krijgt het nog meer die authentieke retro look. Verkrijgbaar in zeven kleur op een glanzende of matte ondergrond.
4. Surround behang uit de collectie Surround
Het dessin van het Surround behang is een digitale afdruk van een grootschalige Moiré. Het doet denken aan de rijke zijdes uit Venetiaanse paleizen. Gemaakt in zeven kleuren.

Collecties

Glamorama collectie van Zinc
Glamorama is een adembenemende collectie van Zinc en bevat tien verschillende behangen met innovatieve en uitdagende designs. De collectie bevat een uitgebreide mix van gedurfde ontwerpen. Kenmerkend zijn de asymmetrische ontwerpen, hoogglans materialen en de combinatie van ingetogen en flitsende kleuren.

Surround collectie van Zinc
Voor de Surround collectie zijn er drie indrukwekkende, grootschalige, digitaal geprinte wandbekleding ontworpen. Twee daarvan zijn een druk van gepolijst marmer in verschillende kleurstellingen. Het derde behang is geïnspireerd door de rijke zijdes uit Venetiaanse paleizen.

Desire collectie van Jessica Zoob voor de Black edition van Roma
De impressionistische kunstschilder Jessica Zoob heeft in samenwerking met Romo haar emotioneel geladen schilderijen vertaald naar textiel, behang en kussens. De vrolijke Desire collectie omvat fijn gedrukt linnen, fraai fluweel, hemelse kussens en indrukwekkend behang. Jessica Zoob studeerde af aan de Central School of Art in Nottingham University en exposeert haar werk regelmatig in Engeland en de rest van de wereld. In de schilderijen van Zoob komen emotie en verbeeldingen van een nieuwe wereld samen.

Over Romo

Romo is een familiebedrijf dat is opgericht in 1902 en staat internationaal bekend vanwege de exclusieve producten voor woninginrichting. Inmiddels is de vijfde generatie werkzaam in het bedrijf. Romo is gevestigd in Nottinghamshire in Engeland en heeft extra dochterondernemingen door heel Europa en levert producten wereldwijd.


Verkoopinformatie:
www.romo.com

Terug naar alle behangen >>

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

OOSTVOORNE
€ 2.895.000 k.k.
1/6
BRUINISSE
Prijs op aanvraag
2/6
ABBENES
€ 2.600.000 k.k.
3/6
OIRSCHOT
Prijs op aanvraag
4/6
AALSMEER
Prijs op aanvraag
5/6
ZEIST
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #10 Opera
  • THEATRALE interieurs
  • A day at the OPERA
  • Badkamer en suite, HOTELLUXE thuis
  • De L’EUROPE, Grande Dame in nieuwe couture

Meest bekeken

LAREN NH
€ 1.389.000
1/5
BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000
2/5
ROOSTEREN
€ 5.900.000
3/5
BAARN
€ 895.000
4/5
HEEG
€ 500.000
5/5

Nieuw aanbod

Spoorweglaan 16
MAASTRICHT
€ 700.000 k.k.
Van der Doeslaan 4
WASSENAAR
€ 3.980.000 k.k.
Rijksstraatweg 117
BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000 k.k.