Veelgestelde vragen

Kan ik als particulier mijn huis op Toplocaties plaatsen?

U kunt uw huis alleen via uw makelaar op Toplocaties plaatsen op het moment dat het huis voldoet aan de kwalificaties.

Hoe kan ik mijn zoekopdracht opslaan?

Om uw zoekopdracht op te kunnen slaan, moet u zich kosteloos aanmelden voor ‘mijn toplocaties’. De button voor het opslaan van zoekopdrachten vindt u links onder de zoekcriteria op de zoekresultatenpagina (de pagina waar alle huizen getoond worden die voldoen aan uw zoekcriteria).

Wat zijn de voordelen van ‘mijn toplocaties’?

Door u aan te melden bij mijn toplocaties kunt u gerichter naar huizen zoeken en beheren. U kunt uw favoriete huizen bewaren en via alerts op de hoogte blijven van de verandering van status of verkoopprijs van deze huizen.

Moet ik betalen voor ‘mijn toplocaties’?

Mijn Toplocaties is een dienst voor consumenten om hun huizen en zoekopdrachten te bewaren. Ook is het mogelijk om via mail op de hoogte te blijven van verandering van het huizenaanbod. Deze dienst wordt gratis aangeboden.

Hoe kan ik meer informatie krijgen over een huis op Toplocaties.nl?

Neem voor meer informatie over een huis contact op met de verkopende makelaar. De gegevens van de makelaar vindt u op de detailpagina van het huis.

Welke huizen komen in aanmerking voor de kwalificatie Toplocatie?

Het gaat om huizen met een verkoopprijs boven de 700.000 euro in de randstad of boven de 500.000 euro buiten de randstad. Het is ook mogelijk huizen beneden dit bedrag te plaatsen op het moment dat ze bijzonder zijn in hun afwerking, ligging, architectuur of faciliteiten.