« terug naar overzicht

Tienhonderdsedijk 0 CADZAND

€ 699.000 k.k. Beschikbaar
Soortwoning

Bouwgrond

Oppervlakte m2 (3000 m2)
Aantal kamers
Bijzonderheden Wonen op een toplocatie, vlak ac
Makelaar Logo
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Kaart
  • Makelaar
  • Financieren

Tienhonderdsedijk 0, CADZAND

Landgoed Nooren, uw kans om exclusief te wonen op een toplocatie! Wij bieden u 6 unieke 'landgoed' bouwkavels aan. Realiseer hier uw droomhuis op Landgoed Nooren, vlak achter de duinen van Cadzand Bad! Neem een kijkje op de speciale website: http://landgoednooren.com/

Iedere landgoed bouwkavel biedt ruimte voor een hoofd- en bijgebouw. In totaal zijn er 6 kavels (4 van 3.000 m2 en 2 van 4.000 m2). Centraal in het beeldkwaliteitsplan staat de architectuur uit de jaren dertig, waarmee een ongrijpbaar gevoel van klasse en grandeur wordt gecreëerd: forse kappen met grote overstekken, hoekkozijnen en bijpassend metselwerk. Dit alles in de stijl van Zeeuws-Vlaamse boerenschuren. Samen met uw architect kan u, binnen de kaders van het beeldkwaliteitsplan, tot in detail uw eigen droomhuis ontwerpen.

De hoofdgebouwen zijn op de kreek of het landschap gericht en de bijgebouwen zijn georiënteerd op de toegangsweg. Het landgoed zelf wordt fraai vormgegeven en aangelegd met houtwallen, volop groen en een speciale toegangspoort. Op de grotere kavels is er zelfs ruimte voor een eigen boomgaard!

De zes landgoed bouwkavels zijn geclusterd, zodat er rond de landgoederen ruimte is voor natuur- en landschapsontwikkelingen. De landgoederen liggen op een perceel van maar liefst 14 hectare groot, in een open polder die geheel is omgeven door dijken en duinen.

Aan onze mooie West Zeeuws-Vlaamse kust geniet u optimaal van de vrijheid die dit landgoed u kan bieden. Het landschap van Cadzand is getekend door de eeuwenlange strijd tegen de zee en tussen mensen onderling. De schorren en slikken, kaden en dijken zijn sporen van dit rijke verleden. De weidsheid van het landschap is vanaf het landgoed perfect te beleven.

Het alom bekende Knokke, maar ook andere Vlaamse steden zoals Brugge, Gent en Antwerpen zijn binnen handbereik. In West Zeeuws-Vlaanderen liggen kleine dorpen met ieder een eigen karakter, zoals het artistieke Sluis en Groede en centrumplaats Oostburg. De kuststrook van Cadzand vormt een oase van rust en vrijheid.

Kortom: Is het uw droom om uw eigen landhuis te bewonen op een grandioze locatie? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Wij bieden u een exclusieve landgoed bouwkavel aan waarop u niet alleen eigenaar bent van uw eigen kavel, maar ook mede-eigenaar van het landgoed. Waar kunt u in Nederland of België zo dicht aan de kust uw droom verwezenlijken?

De vermelde koopsommen zijn kosten koper, dat wil zeggen:
- exclusief 6% overdrachtsbelasting
- exclusief leveringsakte notaris en kadastrale kosten
- Wijzigingen voorbehouden.

Kenmerken Tienhonderdsedijk 0, CADZAND

Overdracht

Vraagprijs€ 699.000
KoopconditieKosten koper
Aangeboden sinds05-08-2016
RegioZeeland

Bouw

Soort objectBouwgrond
Bouwperiode2001 - heden
BouwvormNieuwbouw
Ligging
Aan de duinen / aan zee

Inhoud

Perceeloppervlakte3000 m2

Locatie Tienhonderdsedijk 0, CADZAND

Makelaar Tienhonderdsedijk 0, CADZAND

Contact

Naam De Dobbelaere makelaars
Makelaar Logo
Adres Ledelplein 801
4501 BM Oostburg
Nederland
Telefoon +31(0)117454526
E-mailadres landgoed@dedobbelaere.nl
WWW landgoednooren.com

Contactpersoon

Naam Jan de Dobbelaere
Telefoon +31(0)117454526
E-mailadres landgoed@dedobbelaere.nl

Woningen in de buurt

Bezoekers van deze woning bekeken