« terug naar overzicht

Vogellaantje 1 NAARDEN

Prijs op aanvraag Beschikbaar
Soortwoning

Woonhuis

Oppervlakte 2000 m2 (9250 m2)
Aantal kamers 20 (9 slaapkamers)
Bijzonderheden
Makelaar Logo NVM member NVM member
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Kaart
  • Makelaar
  • Financieren

Vogellaantje 1, NAARDEN

Dit privé-domein in Valkeveen overstijgt de definities die wij in Nederland hanteren voor ruimte, luxe en raffinement. Het landhuis heeft een rijke, koloniale uitstraling en vormt een harmonieuze eenheid met het omliggende park van circa 9.250m². Dit is zonder enige twijfel, het meest exclusieve huis in deze bijzondere omgeving.

De hoofdentree bevindt zich aan het idyllische Vogellaantje. Achter de toegangspoort ligt het voorplein, met aan weerszijden twee dubbele, onderkelderde garages, beiden ter grootte van een vrijstaand huis. De besloten cour bij de voordeur, met exotische bomen en bloemen en een houten vlonder, en een strakke vijver met waterlelies.

De huidige eigenaar ontwierp de villa in nauwe samenwerking met designer Jan des Bouvrie. Het huis is op het zuiden gebouwd in een U-vorm. Het geheel wordt omzoomd door het uiterst royale park en biedt volledige privacy en veiligheid.

Zo imposant als het huis aan de buitenkant oogt, zo overzichtelijk en intiem is het gesteld aan de binnenkant. Met een woonoppervlak van circa 2.000 m² (NEN 2580) exclusief de garages is de villa absoluut groot, maar dankzij de doordachte indeling en het feit dat alle ruimtes prettig van omvang zijn, heb je nooit het gevoel dat je verdwaalt in je eigen huis.

De globale indeling is als volgt:

Begane grond:
De hal met fraai trappenhuis en een entresol op de verdieping bevindt zich in het hart van het huis – twee trappen aan weerzijden van de hal gaan parallel aan elkaar naar de eerste verdieping vanwaar een 'zwevende' trap in het midden naar de tweede verdieping voert. Vanuit de hal betreed je de rechtervleugel, met de eetkamer aan de achterzijde, een werkkamer in het midden en een petit salon met open haard aan de voorzijde van het huis. In de linkervleugel bevinden zich de professioneel ingerichte, zeer ruime woonkeuken en de vorstelijke living annex televisiekamer. Veel kamers in huis, evenals de woonkeuken, zijn voorzien van een open haard. De ruimtes hebben extra hoge plafonds, ook het souterrain, en zijn transparant met elkaar verbonden door middel van plafondhoge, dubbele glazen deuren in stalen kozijnen. De vloer op de begane grond en in het souterrain is gelegd met prachtige tegels van Portugees kalkzandsteen, evenals de riante zonneterrassen rondom de villa dat het gebouw meer grandeur geeft.

Eerste verdieping:
De mastersuite op de eerste verdieping heeft de allure van een heerlijk luxueus splitlevel appartement, compleet met een garderobekamer, een open haard en een fraaie badkamer met alles erop en eraan inclusief twee regendouches. Voorts op deze verdieping nog 6 riante slaapkamers met badkamers en kleedruimten.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping additioneel twee complete studie-appartementen met badkamers.

Souterrain:
In het souterrain, dat zich onder het gehele huis uitstrekt, drie meter hoge ruimtes:
Het majestueuze zwembad wordt aan weerzijde geflankeerd door tien vierkante zuilen, er is een stoomsauna, fitness-, douche- en massageruimte en een geklimatiseerde wijnkelder. De professionele thuisbioscoop annex geluidsstudio grenst aan een riante hobbyruimte met rondom maatwerk wandkasten een gas openhaard. Een enorme afgescheiden ruimte kan bijvoorbeeld worden ingericht als speelkamer of chillroom.

De klimaatbeheersing in het huis wordt elektronisch geregeld - geen airco maar koeling - en overal is aangename vloerverwarming. Dankzij een doordacht en uiterst geavanceerd lichtplan kunnen verlichting en sfeerbeeld in elke ruimte exact worden aangepast aan de wensen van de bewoners. Hetgeen ook geldt voor het magnifieke centraal aangestuurde beeld- en audiosysteem. Daarnaast is dit landhuis met zijn prachtig aangelegde tuin state of the art beveiligd: een veiliger huis kunt u zich niet wensen!!

Tevens is er eventueel een mogelijkheid om circa 2 hectare grond extra aan te kopen om bijvoorbeeld paarden aan huis te kunnen houden.

Kortom, dit is geen doorsnee landhuis maar een on-Nederlandse villa met een innemende charme, een huis dat je niet verwacht aan te treffen in de bossen van Valkeveen. Een landgoed dat een belofte inhoudt die net zo uniek is als de natuurlijke schoonheid van Valkeveen. Luxueus wonen krijgt hier een volstrekt nieuwe betekenis. Het is een eigen wereld. Een wereld van schoonheid, kalmte en contemplatie. Een bezit dat je elke dag opnieuw een bijzonder en bevoorrecht gevoel geeft.

Kenmerken:
Bouwjaar 2000
Perceeloppervlak: ca. 9.250 m²
Woonoppervlak: ca. 2.000 m² (NEN 2580)
Inhoud: 10.000 m3
Aantal slaapkamers: 9
Aantal badkamers: 9

Kenmerken Vogellaantje 1, NAARDEN

Overdracht

VraagprijsPrijs op aanvraag
KoopconditieKosten koper
Aangeboden sinds14-02-2019

Bouw

Soort objectWoonhuis
WoningtypeVrijstaande woning
Bouwperiode1991 - 2000
BouwvormBestaandebouw

Inhoud

Woonoppervlakte2000 m2
Inhoud10000 m3
Perceeloppervlakte9250 m2

Indeling

Aantal kamers20
Aantal slaapkamers9

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
GarageJa, 9 auto's

Locatie Vogellaantje 1, NAARDEN

Makelaar Vogellaantje 1, NAARDEN

Contact

Naam Voorma en Walch Makelaars in het Gooi
Makelaar Logo NVM member NVM member
Adres Brink 34
1251 KW Laren
Nederland
Telefoon 0355399080
E-mailadres mereleijkelenboom@voorma-walch.nl
WWW www.voorma-walch.nl

Contactpersoon

Naam Jacques E. Walch
Telefoon 0355399080
E-mailadres laren@voorma-walch.nl

Bezoekers van deze woning bekeken

Kennemerweg 1, ZANDVOORT
€ 3.950.000 k.k.
Heisteeg 26, OISTERWIJK
€ 6.000.000 k.k.
Lanterdijk 6, ROOSTEREN
€ 5.900.000 k.k.
Witzand 3, BLARICUM
Prijs op aanvraag