Overslaan en ga direct naar de inhoud

Deze design-programma’s voor de kerst wil je vandaag nog bingewatchen

Blown Away. Foto: Netflix.
Blown Away. Foto: Netflix.

De vakantie staat op het punt te beginnen. Gelukkig staan er genoeg interessante films en series op Netflix en andere streamingdiensten. Wij selecteren er drie met een feestelijk randje.

Blown Away Christmas

In het Canadese Blown Away draait het allemaal om de kunst van het glasblazen. Tien professionele glasblazers gaan de strijd met elkaar aan om de beste van Canada te worden. Sinds kort staat er ook een kerstspecial van het programma op Netflix waarbij vijf kandidaten feestelijk glaswerk maken.

Blown Away Christmas is te zien op Netflix

Outrageous Holiday Houses

De Amerikaanse zanger en acteur Lance Bass kreeg grote bekendheid met NSYNC. Tegenwoordig zingt hij nauwelijks nog, maar presenteert hij wel interieurprogramma’s. Eén daarvan is Outrageous Holiday Houses op Discovery+. Daarin gaat Bass langs Amerikaanse gezinnen om te zien hoe zij hun huis hebben versierd voor de feestdagen. Over de top.

Outrageous Holiday Houses is te zien op Discovery+

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

Benjamin Bradley noemt zichzelf liefkozend Mr. Christmas. De interieurontwerper timmert al jaren aan de weg om huizen om te toveren tot winterpaleizen. Bradley gaat in zijn programma langs bij gezinnen die van kerst houden, maar hun huis niet zelf kunnen of willen versieren.

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas is te zien op Netflix

Op zoek naar meer inspiratie? In dit artikel vind je meer tips met series over design en interieur die je gezien moet hebben.

INSPIRATIE

Back to top