11 februari 2013

Designresort in de Beemster

Spa Fort Resort Beemster

spa Fort Resort Beemster
Tussen de groene weilanden en de statige huizen van de Beemster ligt de gloednieuwe spa Fort Resort Beemster. Het ontwerp van het resort, dat in de gewelven van een oude bunker is gebouwd, komt van interior designer Osiris Hertman.

Een bijzondere locatie

Een spa verwacht je op veel verschillende locaties, maar niet zo snel in een door Unesco als Werelderfgoed aangemerkt gebied. Fort Resort Beemster ligt op een bijzondere locatie. Het fort, dat onderdeel is van de beroemde Stelling van Amsterdam, werd in 1912 gebouwd om onze hoofdstad te verdedigen. Zover heeft het gelukkig niet hoeven komen. Wel deed het fort dienst als munitieopslag, gevangenis voor dienstweigeraars en als magazijn. Nu, ruim 100 jaar later, is er een prachtig resort gerealiseerd.

Fort Resort Beemster

De opdracht was een stoer, maar tegelijkertijd chic interieur te creëren. Interior designer Osiris Hertman slaagde er in de originele materialen en details van het fort te respecteren, terwijl hij in zowel de welness, het hotel als het restaurant een vriendelijke en toegankelijke sfeer creëerde. Dit deed hij door te werken met duurzame materialen en te spelen met licht.

Foto's Fort Resort Beemster
Exterieur Fort Resort BeemsterDe spa


Hotel en restaurant

Thuisspa's

Een bezoek aan de spa leidt meteen tot inspiratie voor thuis. Zowel de wellness-apparatuur als de entourage zijn een welkome toevoeging aan ons dagelijks bestaan. Welke onderdelen zijn thuis toepasbaar? Qua apparatuur zijn de mogelijkheden uiteraard afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw woning. Gelukkig kunnen veel soorten sauna's, luxe whirlpools, ergonomische baden en stoomcabines op maat gemaakt worden. Wat betreft de stijl kunt u meegaan met de duizenden kleine gekleurde mozaïektegeltjes die Osiris Hertman gebruikte in het fort. Veelal donkere kleuren gebruikte hij, vaak met een subtiel glimmertje erin. Ook andere interior designers maken tegenwoordig vaak gebruik van mozaïek. Deze stijl zien we bijvoorbeeld regelmatig terug in sanitairs, zwembaden en zelfs bars van luxe hotels. Mocht u overwegen om uw badkamer thuis te verbouwen, of te voorzien van (infra-rood) sauna, jaccuzzi of stoomkamer kijk dan af in bij luxe hotels.

Interior designer Osiris Hertman

We kennen interior designer Osiris Hertman van uiteenlopende interieurprojecten, zoals Villa Embrace op Bali en een loft in Amsterdam. Ook op andere vakgebieden zien we het werk van Hertman terug. Of het nu gaat om meubel-, product- en interieurontwerpen, een sieradenlijn – Buddha to Buddha – of indrukwekkende bouwprojecten in binnen- en buitenland, Hertman draait er zijn hand niet voor om.

Lees ook:
- Uw eigen wellness apparatuur
- Interior designer Osiris Hertman
- Osiris Hertman: Villa Embrace op Bali

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

Brasschaat
€ 6.100.000 k.k.
1/6
DIRKSLAND
Prijs op aanvraag
2/6
NAARDEN
Prijs op aanvraag
3/6
WOUBRUGGE
€ 3.490.000 k.k.
4/6
AMSTERDAM
€ 2.750.000 k.k.
5/6
Everbeek
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #7/8 Hit The Road
  • ROADTRIP door Europa
  • 7 INSPIRERENDE interieurs
  • Muurschilderijen van Gijs Frieling
  • Stockholm en online KUNST kopen
  • Huizen om THUIS te blijven

Meest bekeken

ROOSTEREN
€ 5.900.000
1/5
HEEG
€ 500.000
2/5
EARNEWALD
€ 595.000
3/5
AMSTERDAM
€ 1.495.000
4/5
RIJSWIJK ZH
€ 1.320.000
5/5

Nieuw aanbod

Strijbeek 1
MEERLE
€ 2.690.000 k.k.
Bosweg 9
NOORDWIJK ZH
€ 3.795.000 k.k.
Hoofdweg 1372
NIEUW-VENNEP
€ 1.100.000 k.k.