20 juli 2016

Luxe in de badkamer

Spadouche Rainshower SmartControl van Grohe

Spadouche Rainshower SmartControl van Grohe
Dat de Rainshower SmartControl van Grohe zo’n groot succes zou worden, had zelfs Grohe niet verwacht. Maar het gebeurde wel; de douche is het succes van 2016. Een intuïtieve, luxe douchervaring thuis die makkelijk is het gebruik. Ook het design, waar veel aandacht aan is besteed, draagt bij aan het succesverhaal.

Water speelt een belangrijke rol in ons leven en dat gaan we ook steeds meer inzien. We drinken meer water, letten op de kwaliteit van ons drinkwater en flessen waarin we het vervoeren, investeren in projecten om water te besparen en ondernemen actie om water schoon te houden of krijgen. Ook in onze badkamer brengen we meer tijd door en investeren we om dit tot een fijne homespa te maken. Een luxe douche is iets waar je elke dag veel plezier van hebt, en dus een investering waard.Met een druk op de knop

De Rainshower SmartControl van Grohe heeft alles in zich wat je zoekt in een douche. Hij is groot, ziet er mooi uit, is makkelijk te bedienen, heeft verschillende stralen – voor elk ochtendhumeur een, en een handdouche voor als je gewoon even snel wilt afspoelen. Het bijzondere zit hem in het paneel waar de bediening in is geïntegreerd. Dit is een mooi, plat ontwerp waar je shampooflessen op kwijt kunt, wat dus meteen kan dienen als plankje in de douche. In plaats van de normale bediening is het paneel uitgerust met eenvoudige druk- en draaiknoppen. Met de knoppen kan worden gekozen voor de hoofd- of handdouche, gewenste douchestraal, de intensiteit van de straal en de juiste temperatuur. Een intuïtieve bediening waar je geen handleiding voor nodig hebt. Kies voor een zachte kalmerende straal of een verkwikkende massagestraal. De ovale douchekop is in elk geval breed genoeg om er met je hele lichaam onder te passen.
Altijd warm

Waterverbruik is een hot issue in de wereld en ook bij Grohe, dus al hun producten zijn zo ingesteld dat ze niet meer water verbruiken dan nodig is. Ook een continue watertemperatuur is gegarandeerd door de Grohe Turbostat technologie. Door de gevoeligheid van de thermostaatkraan bereikt het water in een fractie van een seconde de juiste temperatuur en blijft dit de hele douchebeurt constant.

Bekijk alle voordelen van de Grohe Rainshower SmartControl.

Sponsored story voor Grohe.

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

OSS
Prijs op aanvraag
1/6
AMSTERDAM
€ 4.700.000 k.k.
2/6
HEDEL
Prijs op aanvraag
3/6
BRUINISSE
Prijs op aanvraag
4/6
EINDHOVEN
Prijs op aanvraag
5/6
VINKEVEEN
€ 3.250.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #7/8 Hit The Road
  • ROADTRIP door Europa
  • 7 INSPIRERENDE interieurs
  • Muurschilderijen van Gijs Frieling
  • Stockholm en online KUNST kopen
  • Huizen om THUIS te blijven

Meest bekeken

HEEG
€ 500.000
1/5
NIJMEGEN
€ 3.300.000
2/5
ROOSTEREN
€ 5.900.000
3/5
EARNEWALD
€ 595.000
4/5
WARMOND
€ 1.425.000
5/5

Nieuw aanbod

Strijbeek 1
MEERLE
€ 2.690.000 k.k.
Bosweg 9
NOORDWIJK ZH
€ 3.795.000 k.k.
Hoofdweg 1372
NIEUW-VENNEP
€ 1.100.000 k.k.