28 juli 2016

Schone billen met design

Awardwinning douchewc van Geberit

Luxe douchewc van Geberit nieuwe trend voor in de badkamer
Vorig jaar lanceerde Geberit de douchewc AquaClean Mera. Voor de hype uit, want in Europa kijkt men er nog wat vreemd van op terwijl in Japan een douchewc de nieuwe standaard is. De introductie is succesvol, het ontwerp won namelijk al meerdere awards voor zijn mooie design en hoge comfort.

De Rolls-Royce onder de toiletten, zo kondigde Geberit de AquaClean Mera aan. De wc-deksel opent automatisch als je aan komt lopen, terwijl een klein lichtje de weg wijst (handig voor ’s nachts). Ondertussen wordt de wc-bril verwarmd. Na de grote of kleine boodschap begint de echte pret: dan kun je namelijk met een druk op de knop van de afstandsbediening je billen laten afdouchen. Warm water uiteraard dat in verschillende standen de boel hygiënisch schoon spoelt. Het is misschien even wennen de eerste keer, maar het schone gevoel, dat achterblijft is wat je daarna zult onthouden. Toiletpapier wordt overbodig (hoera voor het milieu), want een warme luchtföhn blaast de boel ook weer droog.Awardwinning design

Om dit technische hoogstandje ook van een fijn design te voorzien werd ontwerper Christoph Behling ingeschakeld. Behling ontwierp al voor Nokia, Dior, Versace en Lacoste en verzon voor de luxe wc een vloeiend ontwerp dat in de smaak viel bij de jury’s van de Red Dot Award, Design Plus Award en iF design Award. Een verchroomde kap verbergt alle technische aansluitingen, waardoor het toilet er uit ziet als een gewone wc met een clean design. Al die extra’s ontdek je pas als je aan komt lopen en het toilet je welkom heet.

Persoonlijke hygiëne

De introductie van luxe wc’s past in de beweging dat we thuis meer aandacht besteden aan onze persoonlijke hygiëne. We tillen het naar een hoger niveau door onze badkamers op te waarderen met mooie spullen en onze dagelijkse rituelen naar spa-niveau te tillen. Ook een bezoek aan het kleine kamertje kan vanaf nu een rustmoment in je dag worden.Sponsored story voor Geberit.


Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

AMSTERDAM
€ 3.200.000 k.k.
1/6
VROUWENPOLDER
Prijs op aanvraag
2/6
LEIDSCHENDAM
Prijs op aanvraag
3/6
OSS
Prijs op aanvraag
4/6
AERDENHOUT
€ 2.695.000 k.k.
5/6
ZEIST
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #7/8 Hit The Road
  • ROADTRIP door Europa
  • 7 INSPIRERENDE interieurs
  • Muurschilderijen van Gijs Frieling
  • Stockholm en online KUNST kopen
  • Huizen om THUIS te blijven

Meest bekeken

RIJSWIJK ZH
€ 1.320.000
1/5
AMSTERDAM
€ 1.495.000
2/5
EARNEWALD
€ 595.000
3/5
AMSTERDAM
€ 800.000
4/5
HEEG
€ 500.000
5/5

Nieuw aanbod

Strijbeek 1
MEERLE
€ 2.690.000 k.k.
Bosweg 9
NOORDWIJK ZH
€ 3.795.000 k.k.
Hoofdweg 1372
NIEUW-VENNEP
€ 1.100.000 k.k.