08 maart 2013

Malibu Beach House

Om bij weg te dromen

binnenkijken: Malibu Beach House
De zomer lijkt misschien nog ver weg, maar het kan geen kwaad om even weg te dromen bij mooie stranden en fijne terrassen met uitzicht op zee. In Malibu kennen de mensen geen strenge winters. Daar schijnt de zon altijd. De plek waar wij graag onze inspiratie voor de zomer van 2013 opdoen!

Ontwerp Malibu beach house

Het beach house in Malibu, Californië werd oorspronkelijk gebouwd in 1950. De architect Owen Dalton nam het oude ontwerp onder handen en creëerde een 'very clean modern look' in het interieur. Qua ontwerp van het huis bleef de architect dicht bij het origineel. Vanwege bepaalde regels van de Coastal Commission kon slechts tien procent aan extra leefruimte worden toegevoegd. Wel kon de architect de gevel – op zowel de begane grond als de eerste verdieping – verder 'open' maken, door veel met glas te werken. Hierdoor werd het weids uitzicht op zee optimaal benut en valt er veel licht binnen het beach house. Dit, in combinatie met het minimalistische interieur, geeft het huis een ontspannen ambiance. Of, zoals de architect het zelf beschrijft: 'It is inside-outside architecture. This makes you feel like you are outside enjoying nature while having the comfort and amenities of modern living.'

Foto's Malibu Beach House


Woonstijl

Voor het interieur is gekozen voor een minimalistische benadering. Hierbij werden natuurlijke tinten als beige en licht grijs gecombineerd met hout. Afgezien van een paars vloerkleed als eye-catcher in de slaapkamer heeft de designer vrijwel geen kleuren gebruikt. Ziet u liever wat meer kleur? Dan is de woonstijl Terug naar de kust misschien meer iets voor u. Deze totaal andere benadering van hoe een beach house ingericht kan worden vindt u in het artikel 15 stijlen voor uw interieur. Bij de woonstijl Terug naar de kust wordt gekozen voor de combinatie kobaltblauw met wit, waar stoer hout als accent aan toegevoegd werd.
Bron: Owen Dalton

Lees ook:
- 15 stijlen voor uw interieur
- Op het randje: huis gebouwd op brug!
- Voor de oude dag: moderne patio-villa in Zeeland
- Eco-vriendelijk huis: The Edgeland Residence
- Droomhuis in Zuid-Afrika
- Binnenkijken bij Piet Boon
- Exclusieve nieuwbouw voor iedereen

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

OOSTKAPELLE
Prijs op aanvraag
1/6
GOES
Prijs op aanvraag
2/6
MAASLAND
Prijs op aanvraag
3/6
Aerdenhout
€ 2.900.000 k.k.
4/6
LOENEN AAN DE VECHT
€ 5.850.000 k.k.
5/6
Everbeek
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #9 Salon
  • 5 interieurs van NEDERLANDSE designers
  • MASTERCLASS styling
  • HOTSPOTS in de hoofdstad
  • Art nouveau en fotografie

Meest bekeken

NIGTEVECHT
€ 1.050.000
1/5
ZALK
€ 550.000
2/5
LEENS
€ 650.000
3/5
BAARN
€ 895.000
4/5
DOKKUM
€ 795.000
5/5

Nieuw aanbod

Sternlaan 31
KAMPERLAND
€ 1.595.000 k.k.
Zwaanweg 12
KOUDEKERKE
Prijs op aanvraag
Kerkplein 5-5a
BIGGEKERKE
Prijs op aanvraag