05 maart 2014

Casper Reinders opent rariteitenkabinet

Libertine Gallery - Art & Antiques

Casper Reinders opent rariteiten kabinet
Één groot rariteitenkabinet moet de nieuwe winkel van Casper Reinders in Amsterdam worden. 'Het wordt een gallery slash winkel waar je uiteenlopende unieke stukken vindt. Van kermiskarretjes tot art deco meubels, van opgezette vogels tot robots.' Dit weekend opent de nieuwe locatie haar deuren.

Binnenkijken bij Libertine Gallery

Vanaf aanstaande zaterdag is het zover. Dan is Libertine Gallery - Art & Antiques aan de Prinsengracht 715 in Amsterdam open voor publiek. De nieuwe interieurwinkel en kunstgallerij van de bekende horeca-ondernemer Casper Reinders stond al een tijdje op zijn verlanglijst. Maar dat de winkel nu al geopend zou worden is een verrassing.

Meer hotspots in Amsterdam? Al binnengekeken bij The Loft? (nieuw en tijdelijk), Archipelago in de Amsterdamse Spiegelstraat, de tweede winkel van Anna + Nina. Houd ook Unseen Photo Fair 2014 in de gaten.

Binnenkijken


Schatten voor thuis

Reinders is niet de enige die betrokken is bij Libertine. De galerij is het resultaat van een samenwerking tussen de gepassioneerde kunsthandelaar Fredien Morel uit Antwerpen, interieurfanaat Daniëlle Pakes, de internationaal bekende kunstenaar Mark Chalmers - ook wel master of curiousa - en dus Reinders zelf. Daniëlle Dakes: 'Bij Libertine vind je heel verschillende spullen. Het zijn allemaal schatten die we overal en nergens vandaan hebben gehaald, zoals een robot, art deco meubels, vintage bankjes en kermiskarretjes. Maar ook opgezette vogels. Alles door elkaar eigenlijk.'

Meer foto'sCasper Reinders

Waar we Casper Reinders van kennen? Van restaurants als Lion Noir, Rose’s Cantina en discotheek Jimmy Woo in Amsterdam. En van restaurant Chow , ook in de hoofdstad, dat hij samen met interior designer Thijs Murré opzette. Onlangs werd bekend dat Reinders in april zijn tiende zaak in Amsterdam opent. Deze Franse brasserie in New York-style aan het Leidseplein krijgt de naam Nacional.

Lees ook:
- Binnenkijken bij The Jane van Sergio Herman

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

BOSCH EN DUIN
€ 3.795.000 k.k.
1/6
MIERLO
Prijs op aanvraag
2/6
ROOSTEREN
€ 5.900.000 k.k.
3/6
Everbeek
Prijs op aanvraag
4/6
WASSENAAR
€ 3.500.000 k.k.
5/6
LOOSDRECHT
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #1/2 Terug naar de BRON

  • Vier INSPIRERENDE interieurs
  • UPCYCLE & RECYCLE
  • A Family AFFAIR
  • MODERN en TIJDLOOS wonen in TOPLOCATIES


Meest bekeken

ROOSTEREN
€ 5.900.000
1/5
OISTERWIJK
€ 6.000.000
2/5
Benschop
€ 795.000
3/5
ROLDE
€ 795.000
4/5
PIJNACKER
€ 1.900.000
5/5

Nieuw aanbod

Burgvliet 76
OOSTKAPELLE
Prijs op aanvraag
Duinweg 48
OOSTKAPELLE
€ 1.100.000 k.k.
Brouwerijstraat 52
OOSTKAPELLE
€ 1.000.000 k.k.