22 september 2014

Binnenkijken: modern interieur met rijke details

Ingericht door interior designer Diego Revollo

Binnenkijken: modern interieur met rijke accessoires. Inrichting van interior designer Diego Revollo
Laat je inspireren door een modern interieur in een chique wijk in São Paulo. Dit appartement met licht interieur en veel natuurlijke elementen is de ideale plek om tot rust te komen na een drukke werkdag.

Licht en modern interieur

Opmerkelijk genoeg is dit appartement in São Paulo, ingericht door interior designer Diego Revollo, niet rijk aan kleuren, maar juist ingetogen licht. De interieurstijl doet hierdoor meer denken aan Scandinavië dan aan het expressieve Brazilië. De muren zijn wit geschilderd en er zijn slechts enkele accenten in het interieur die kleur bevatten, zoals de decoratiekussens van Missoni en de opvallend gele stoel.


Natuurlijke elementen

Het appartment bevat veel natuurlijke elementen, zoals hout en steen. In elke ruimte zie je wel hout terug, wat een warme en goede sfeer creëert. Ook de stenen muur laat zien dat natuurlijke elementen belangrijk zijn in dit interieur. De bakstenenmuur is wel wit geschilderd, zodat het beter bij het geheel past. Met planten als decoratie is de look compleet.

Aan de muur hangt een zwart-wit kunstwerk dat in negen verschillende stukken is verdeeld. De foto's lijken in elkaar over te lopen, wat voor een bijzonder effect zorgt. Dit effect was minder geweest als de foto niet in verschillende delen was opgedeeld. Tip: kijk ook hoe je een wereldkaart in delen in je interieur terug kan laten komen.

Binnenkijken


Een tipje goud

Boven de eettafel is gekozen voor een grote witte hanglamp met een goudkleurige binnenkant. Het goudkleurige is ook terug te zien op de vaasjes die onder de lamp op tafel staan. De gouden elementen komen niet vaak terug in het verder vrij moderne interieur, waardoor het geheel subtiel en elegant blijft. Lees meer over de interieurtrend Brass.


De keuken en de badkamer zijn beiden vrij eigentijds ingericht, wat goed bij de rest van het moderne interieur past. De keuken is greeploos, bevat houtmateriaal en heeft een wit aanrechtblad. Dit wordt opgefleurd door de donkergroene tegeltjes. Bekijk ook verschillende keukenstijlen: Urban hip, Bourgondisch chic, Toppunt van efficiëntie, Matzwart en Color blocking.

Kijk ook binnen bij een klassiek interieur met moderne touch.


Over Diego Revollo

Na zijn studies Ingenieur en Architectuur en Stedenbouw in São Paulo (Brazilië) begon Revollo zijn carrière. Hij werkte een aantal jaar samen met Roberto Migotto, maar opende in 2007 zijn eigen kantoor. Revollo won vele awards en staat bekend als een nieuw talent in de hedendaagse scene. Hij is vooral bezig met projecten in Brazilië, maar hij wordt nu ook gevraagd voor projecten in andere continenten.

Beelden: Diegorevollo.com

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

NOORDWIJK ZH
Prijs op aanvraag
1/6
VOORBURG
€ 2.695.000 k.k.
2/6
AMSTERDAM
€ 2.795.000 k.k.
3/6
VINKEVEEN
€ 3.250.000 k.k.
4/6
WASSENAAR
€ 2.586.000 v.o.n.
5/6
ROCKANJE
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #6 Terracotta Goddess
  • Totaal Terracotta INSPIRATIE
  • Anne Agbadou-Masson
  • HOMMAGE aan Italiaanse vrienden
  • 5 interieurs WARMTE in je eigen huis
  • SECRET ESCAPES van de redactie

Meest bekeken

AMSTERDAM
€ 1.495.000
1/5
OUD-BEIJERLAND
€ 1.199.000
2/5
BLARICUM
Prijs op aanvraag
3/5
HEEG
€ 500.000
4/5
NIJMEGEN
€ 3.300.000
5/5

Nieuw aanbod

Sophiaweg 89
NIJMEGEN
€ 3.300.000 k.k.
Menuet 7
NIEUW-VENNEP
€ 925.000 k.k.
Randduinweg 31
OOSTKAPELLE
Prijs op aanvraag