10 februari 2017

Valentijnshotspots in Amsterdam en Rotterdam

Spannende diners in het teken van de liefde

Valentijnshotspots in Amsterdam en Rotterdam
Lovers met smaak nemen hun date mee naar een van deze stijlvolle valentijnsdiners. Bijzondere menu’s en locaties in Rotterdam en Amsterdam.

Liefdeskruiden bij De Kruidfabriek by Lute - Amsterdam

In een voormalige kruitfabriek geeft chef Peter Lute de high-end cuisine nieuw elan: verser, rauwer en gewaagder. Op 14 februari laat hij je kennismaken met eeuwenoude liefdeskruiden. Magische kruiden die vroeger in het eten werden verwerkt met de hoop meer zicht en geluk te hebben in de liefde.Love to share bij art’otel 5&33 – Amsterdam

Voor soixante neuf euro (€ 69,- voor twee) eet je bij 5&33 op 14 februari een speciaal Valentijnsmenu met verschillende afrodisiaca. Oesters om je appetite op gang te brengen, truffelpasta die smelt op je tong en chocolade fondant als eerste toetje van de avond….

Valentine’s Day at The Suicide Club – Rotterdam

Een menu met louter afrodisiaca, dat krijg je voorgeschoteld bij de sexy hotspot The Suicide Club in Rotterdam. De members-only club (online kun je lid worden) is met zijn ligging op het dak van het Groot Handelsgebouw en uitzicht over de stad al een hele geschikte datelocatie, maar met dit menu kan het niet misgaan.Romantische brunch op de Love Boat – Rotterdam

Vaar door de nieuwe havens van Maasvlakte 2 en geniet van een romantische brunch op de Love Boat. Ondertussen leer je alles over de moderne haven en industrie – kan ook heel opwindend werken. Op zondag 12 februari, voor als dinsdagavond je niet zo goed uitkomt.

Valentea bij The Duchess – Amsterdam

Liefde gaat door de maag en wat beter om een vrouw om je vingers te winden dan gebak, chocola en bubbels? De befaamde Afternoon Tea van The Duchess wordt speciaal voor Valentijnsdag in een extra romantisch jasje gegoten. Van 8 t/m 14 februari.Valentijnsdiner op de ss Rotterdam

Wordt je zeeziek van varen maar trekt de romantiek van het water je wel? Op de ss Rotterdam stap je aan boord van het schip voor een culinair Valentijnsdiner, maar blijf je veilig in de haven. Overnachten op het schip is ook een optie als je niet kunt wachten tot thuis.

Anti-valentines bij The Butcher Social Club – Amsterdam

Totaal geen zin in zoet gezemel? Bij The Butcher in de Adam Toren in Amsterdam Noord kijk je gewoon de Champions League onder het genot van burgers en bier.
Liever tv kijken? Nestel je voor een designexemplaar >>
Meer inspiratie nodig? Bekijk de mooiste restaurants van Amsterdam in 2016 >>
De leukste kunst-, interieur- en designevents in februari >>


Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

WASSENAAR
€ 2.586.000 v.o.n.
1/6
AMSTERDAM
€ 7.500.000 k.k.
2/6
VROUWENPOLDER
Prijs op aanvraag
3/6
VEERE
Prijs op aanvraag
4/6
AMSTERDAM
€ 3.400.000 k.k.
5/6
DOMBURG
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #4 Groen
  • Dossier OUTDOOR
  • Piet Oudolf
  • Palmbomen en planten
  • Slow Down bij Mario Milana
  • Appartement aan het Comomeer
  • Inspiratie: GROEN
  • kunst van Marc Mulders
  • Beeldentuin van Joop Caldenborgh

Meest bekeken

WIERDEN
€ 1.495.000
1/5
HEEMSTEDE
€ 1.249.000
2/5
VINKEVEEN
€ 4.950.000
3/5
HEUSDEN GEM HEUSDEN
€ 925.000
4/5
BUSSUM
€ 1.750.000
5/5

Nieuw aanbod

Peperstraat 16
BRUCHEM
€ 898.000 k.k.
Prins Clauslaan 6
BADHOEVEDORP
€ 1.325.000 k.k.
Domburgseweg 28-i
DOMBURG
€ 895.000 k.k.