22 juni 2017

Een kijkje op het meeste luxe cruiseschip ter wereld

Travel in style

Een kijkje op het meeste luxe cruiseschip ter wereld
Of we wilden komen lunchen op het meest luxe cruiseschip ter wereld? Daar hoeven we niet lang over na te denken. We trokken onze leukste marineoutfit uit de kast en stapten aan boord van de Regent Seven Seas Explorer.

De grootste is ze niet, in vergelijking met andere massale cruiseschepen is haar maat zelfs best bescheiden, maar dat maakt haar niet minder indrukwekkend. Het is de luxe, de uitbundigheid, de kunst en het materiaalgebruik waarmee ze andere schepen de troef afsteekt. De Regent Seven Seas Explorer staat erop in alles het beste aan haar gasten te bieden. De vijf restaurants - van Franse cuisine tot excellente Argentijnse steak – waar je eet van custom made Versace-servies, de cafés en bars waar je op advies van de on board sommeliers de beste wijn en champagne bestelt, de spa met infinitypool, de crew – 552 op 750 gasten - en ook de excursies aan land van dit schip zijn tot in de puntjes verzorgd. Maar het zit hem vooral in de details. Bij binnenkomst lopen we tegen een immense kristallen kroonluchter aan die een trappenhuis hangt waar de Titanic alleen maar van kan dromen. Het is een van de 158 kroonluchters aan boord. We worden gewaarschuwd als we langs een ronde antieke tafel lopen met een vaas met bloemen: de vaas kostte $ 20.000. Die wil je inderdaad niet per ongeluk op de vloer van onyx, marmer of natuursteen laten belanden.

Van boven naar beneden: het indrukwekkende trappenhuis met giga-kroonluchter bij de entree van het schip. Versace-servies in het restaurant Compass Rose (links), restaurant Pacific Rim (rechts). Restaurant Compass Rose met opvallende blauwe kroonluchter. Observation Lounge.


Picasso en Chagall

Het schip hangt vol met kunst, eigenhandig uitgekozen door de oprichter van Regent, Del Rio, en zijn vrouw Marcia. Ze deden er twee jaar over om alle werken te verzamelen, en er is dan ook bijna geen onbehangen muur in het schip te ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld Picasso’s, een Chagall, Mirós en een Weidemann ontdekken aan boord. Het meest monumentale werk is een in brons gegoten Tibetaanse gebedsmolen van twee ton voor de ingang van het Aziatische restaurant Pacific Rim, onze favoriet vanuit design-oogpunt bekeken.

Park Avenue-style suite

De meest imposante suite is de Regent Suite van 412 m2 die de volledige voorkant van een verdieping inneemt. Het is de grootste suite op zee en is ingericht als een Park Avenue appartement met panoramisch uitzicht over zee. Bij de entree wordt je al begroet door een Picasso aan beide zijden van de deur, daarna door je eigen butler. Je hebt hier een persoonlijke bar en een eigen spa waar je in alle privacy behandelingen kunt bestellen. Er staat een Steinway-vleugel voor wie zijn muziek niet kan missen en het bed alleen al heeft een waarde van $ 150.000, een Savoir Bed. Heb je behoefte aan nog meer privacy, dan is het schip ook volledig af te huren. Dat kost wel wat duiten – het schip is verder namelijk continu volgeboekt sinds haar eerste afvaart in april 2016 –, maar wie behoefte heeft aan afzondering van dit niveau kan zich dit vermoedelijk wel veroorloven.

De Regent Suite met eigen bar, spa en vleugel.

All inclusive

Welke suite je ook boekt, alles op het schip is inclusief. Van vermaak tot spa, van eten tot excursies. En een balkon mee zeezicht, want alle suites zijn aan de buitenring van het schip geplaatst. Regent streeft ernaar om het verblijf van haar gasten zo makkelijk mogelijk te maken, en iedereen de mogelijkheid te geven om volledig vrij te kunnen kiezen tijdens hun vakantie. Laat je niet afschrikken door de overdaad en weelde, een verblijf op het schip is niet totaal onbereikbaar. We ontdekten op de kalender een zevendaagse reis door de Méditerranée vanaf € 4169.

Van boven naar beneden: op het pool deck kun je beschut zonnen. Het Aziatische restaurant Pacific Rim. Elke suite heeft een balkon met zeezicht. Een bibliotheek is beschikbaar voor alle gasten. Onbeperkt behandelingen boeken kan in de spa met infinity plunge pool. De Regent Seven Seas Explorer in al haar glorie.

Regent Seven Seas Cruises

Waterdream lanceert exclusieve sloep voor hotel Sir Adam >>
Outdoor living: de ideale buitenkeuken >>
Ron Blaauw opent restaurant Nacarat op rooftop Amsterdam >>Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

BOSCH EN DUIN
€ 3.795.000 k.k.
1/6
LEIDSCHENDAM
Prijs op aanvraag
2/6
Brasschaat
€ 6.100.000 k.k.
3/6
PURMEREND
€ 3.250.000 k.k.
4/6
ZIERIKZEE
Prijs op aanvraag
5/6
BEEKBERGEN
€ 2.995.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #1/2 Terug naar de BRON

  • Vier INSPIRERENDE interieurs
  • UPCYCLE & RECYCLE
  • A Family AFFAIR
  • MODERN en TIJDLOOS wonen in TOPLOCATIES


Meest bekeken

OISTERWIJK
€ 6.000.000
1/5
ROOSTEREN
€ 5.900.000
2/5
EARNEWALD
€ 595.000
3/5
BEEKBERGEN
€ 2.900.000
4/5
BLARICUM
Prijs op aanvraag
5/5

Nieuw aanbod

Burgvliet 76
OOSTKAPELLE
Prijs op aanvraag
Duinweg 48
OOSTKAPELLE
€ 1.100.000 k.k.
Brouwerijstraat 52
OOSTKAPELLE
€ 1.000.000 k.k.