25 juli 2017

TOP 5: De mooiste huizen aan het water

Te koop aangeboden op Toplocaties

Top 5: de mooiste huizen aan het water, te koop aanboden op Toplocaties
Of het nu een uitzicht op de Friese wateren, een jachthaven of de Noordzee is: eigenaren van woningen aan het water herkennen allemaal dat ultieme gevoel van vrijheid. We hebben het geluk in een waterrijk land te wonen waar dit op grote schaal mogelijk is. Wij zetten deze 5 waterrijke parels – in willekeurige volgorde – op een rij.

1. Noordoordplaat 31, GoesDeze onder architectuur gebouwde villa ligt aan het Goese Meer. De villa heeft een uniek 270° zicht op het water en is van binnen en buiten gecombineerd met veel luxe en comfort. Via het kanaal vaar je naar Sas van Goes waar je via een sluis direct toegang hebt tot het grote Nationale Park de Oosterschelde waar je kunt varen, zeilen, zwemmen, vissen, duiken en zeehonden en bruinvissen spotten of zomaar even naar Zierikzee varen.

>> Bekijk dit huis op Toplocaties


2. Burgemeester Ketelaarstraat 15 h, WarmondHet laatste topappartement van het gehele project staat nóg te koop. Deze is, net als de andere woningen, ontworpen door Just Architects uit Amstelveen en geïnspireerd door de Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright. Grote raampartijen, ruime terrassen en royale dakoverstekken zijn hier kenmerken van. Het appartement beschikt over een eigen ruime inpandige garage met ruimte voor twee auto’s en een gereserveerde ligplaats in de jachthaven nabij.

>> Bekijk dit huis op Toplocaties


3. Rozenpad 7, LeidenDirect aan open vaarwater staat dit moderne familiehuis te koop. In de woning vind je onder andere een bulthaup keuken, een designtrap, natuurstenen van groot formaat op de vloer, twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer. Naast het prachtige vrije uitzicht over het water en de polder, ben je met een sloep binnen tien minuten door de Kagerplassen in de binnenstad van Leiden.

>> Bekijk dit huis op Toplocaties


4. Tijpoort 46, DordrechtNaast een eigen ligplaats aan het vaarwater staat deze exclusieve villa. Bijzonder riant, zeer comfortabel en uitzonderlijk compleet. Op een vloeroppervlakte van ruim 532 m2 bevinden zich diverse terrassen, een bar, lift, openhaarden, overal vloerverwarming en zonne-collectoren. Het huis heeft op de begane grond een royale hal, trappenhuis, toilet, eetkamer en diverse aparte ruimtes. Verder beschikt de woning op de eerste verdieping over vier slaapkamers waarvan er twee een eigen luxe badkamer hebben. Op de bovenste verdieping zit nog een riante studio met dakterras en een keukenblok.

>> Bekijk dit huis op Toplocaties


5. Visserseiland 179, HoornAppertementencomplex De Paerel logt op een landtong in het IJsselmeer, het Visserseiland in Hoorn. Je kunt je voorstellen wat een uitzicht dat oplevert, met aan de westzijde zicht op de Hoornsche Hop en aan de oostzijde de Grashaven, een van de jachthavens van het prachtige Hoorn, met haar sfeervolle historische centrum op loopafstand. Dit luxe penthouse op de derde en vierde verdieping van maar liefst 273 m2 is nu te koop.

>> Bekijk dit huis op Toplocaties


Bekijk ook:
Meer te koop op Toplocaties >>
Binnenkijken bij hoofdredacteur Miluska van 't Lam >>
De Residence XL zomeragenda >>Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

NAARDEN
Prijs op aanvraag
1/6
VROUWENPOLDER
Prijs op aanvraag
2/6
DIRKSLAND
Prijs op aanvraag
3/6
SCHILDWOLDE
Prijs op aanvraag
4/6
WASSENAAR
€ 3.400.000 k.k.
5/6
NOORDWIJK ZH
€ 3.795.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #1/2 Terug naar de BRON

  • Vier INSPIRERENDE interieurs
  • UPCYCLE & RECYCLE
  • A Family AFFAIR
  • MODERN en TIJDLOOS wonen in TOPLOCATIES


Meest bekeken

ROOSTEREN
€ 5.900.000
1/5
BLARICUM
Prijs op aanvraag
2/5
OISTERWIJK
€ 6.000.000
3/5
EARNEWALD
€ 595.000
4/5
BEEKBERGEN
€ 2.900.000
5/5

Nieuw aanbod

Burgvliet 76
OOSTKAPELLE
Prijs op aanvraag
Duinweg 48
OOSTKAPELLE
€ 1.100.000 k.k.
Brouwerijstraat 52
OOSTKAPELLE
€ 1.000.000 k.k.