12 september 2017

TOPLOCATIES TOP 5: HUIZEN IN DE STAD

Te koop aangeboden op Toplocaties

Bekijk de mooiste te koop staande huizen uit het hogere segment van Toplocaties met het thema: in de stad!
De stad bruist, leeft, er is altijd iets te zien en te beleven. Een gewilde plek om te wonen en vele nog niet ontdekte plekken. Residence helpt bij het vinden van de meest passende woningen. Wij tonen vijf pareltjes in de stad die op dit moment te koop worden aangeboden op Toplocaties.

1. Prins Hendrikkade 105-huis, AmsterdamWonen en werken in de stad klinkt super, maar niet iedere locatie is daarvoor geschikt. Wij hebben een locatie met de nodige grandeur gevonden die geschikt is voor een praktijk aan huis. Dit monumentale pand stamt uit de Gouden Eeuw en is in 2005 geheel gerenoveerd, met veel aandacht voor comfort, sfeer en behoud van monumentale kenmerken. Deze woning bestaat uit een bel-etage, een souterrain met veel daglicht en een geheel achterhuis. Er is een patio aanwezig in het middengedeelte van het pand en een kleine buitenruimte aan de voorzijde. Met 220m2 aan oppervlakte is het ultiem genieten in hartje Amsterdam.

>> Bekijk dit huis op Toplocaties

2. Zuideinde 37, MeppelDeze gerenoveerde rijksmonumentale vrijstaande stadsvilla met voormalig koetshuis is van alle gemakken voorzien. Het huis, gebouwd in 1898, is recentelijk smaakvol gerestaureerd waarbij alle originele kenmerken zijn behouden. In het monumentenregister wordt gesproken over ‘hoge gaafheid en zeldzaam’. Met zeven slaapkamers, twee badkamers en een woonoppervlakte van 520m2, is er genoeg ruimte. De grote voortuin biedt ruime parkeergelegenheid en dat is in een stad natuurlijk altijd fijn. Met een totale oppervlakte van 1667m2 gelegen in het centrum van Meppel is dit een van de pareltjes in de stad.

>>Bekijk dit huis op Toplocaties

3. Apothekersdijk 21, LeidenGelegen aan het water, op nog geen vijf minuten fietsafstand van het centraal station, is deze stadswoning gunstig gesitueerd. De Apothekersdijk is een van de mooiste grachten van Leiden. Een letterlijke toplocatie in de stad! De woning bestaat uit een beneden- en bovenhuis, waarbij het benedenhuis een geheel zelfstandige studio is. Het huis is dus geschikt voor dubbele bewoning. Met een luxe keuken en een fraaie badkamer met sauna, is dit huis van alle gemakken voorzien.

>>Bekijk dit huis op Toplocaties

4. Sint Josephstraat 114, TilburgUnieke stadsvilla met kantoorruimte, garage en luxe stadstuin met zwembad. Een bijzonder object in het zuiden van het land. Dit gemeentelijk monument is ontworpen onder architectuur van Phil Donders. Met een vrij sobere en strakke stijl is deze woning te vinden aan de karakteristieke Sint Josephstraat die direct in verbinding staat met het stadscentrum. De woning bestaat uit een kelder op stahoogte, waaronder een opslagruimte en een wijnkelder te vinden zijn. De begane grond geeft toegang tot de woonkamer en kantoor. Vanuit de woonkamer betreed je de lichte serre en groene stadstuin gelegen op het zuiden. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich diverse slaapkamers.

>>Bekijk dit huis op Toplocaties

5. 1e de Riemerstraat 2B, ’s-GravenhageOp loopafstand van het centrum van Den Haag vind je dit brede, bijzondere stadshuis. Met zijn vier lagen is dit een ruime woning voor stadse begrippen. Op de topverdieping bevindt zich een dakterras dat uitzicht geeft over de hele stad. Met een totaal van 330m2 inclusief berg- en buitenruimtes is dit een royaal onderkomen. Gelegen in het gewilde Zeeheldenkwartier zijn de winkels, terrassen en restaurants om de hoek. Laat het stadsleven maar beginnen!

>>Bekijk dit huis op Toplocaties

Grachtengordel Amsterdam heeft een plek op de Werelderfgoedlijst >
Update: Het laatste nieuws van Salon Residence 2017! >Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

AMSTERDAM
€ 3.500.000 k.k.
1/6
ROOSTEREN
€ 5.900.000 k.k.
2/6
PURMEREND
€ 3.250.000 k.k.
3/6
OLDENZAAL
Prijs op aanvraag
4/6
ROCKANJE
Prijs op aanvraag
5/6
SCHILDWOLDE
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #1/2 Terug naar de BRON

  • Vier INSPIRERENDE interieurs
  • UPCYCLE & RECYCLE
  • A Family AFFAIR
  • MODERN en TIJDLOOS wonen in TOPLOCATIES


Meest bekeken

EARNEWALD
€ 595.000
1/5
BEEKBERGEN
€ 2.900.000
2/5
BLARICUM
Prijs op aanvraag
3/5
ROOSTEREN
€ 5.900.000
4/5
OISTERWIJK
€ 6.000.000
5/5

Nieuw aanbod

Burgvliet 76
OOSTKAPELLE
Prijs op aanvraag
Duinweg 48
OOSTKAPELLE
€ 1.100.000 k.k.
Brouwerijstraat 52
OOSTKAPELLE
€ 1.000.000 k.k.