26 februari 2018

Toplocaties top 5: Huizen met unieke leefkeukens

Te koop aangeboden op Toplocaties

Residence houdt je op de hoogte van de leukste inspirerende events op design-, kunst- en cultuurgebied.
Of je nu houdt van urenlang in de keuken staan of van tafelen met vrienden en familie. De keuken is tegenwoordig het hart van het huis. Deze maand een top 5 met huizen die de mooiste leefkeukens hebben en online op Toplocaties te koop worden aangeboden.

1. Prins Hendriklaan 45, Amsterdam


In de populaire Willemsparkbuurt in Amsterdam Oud-Zuid ligt dit prachtige familiehuis. Het huis bestaat uit drie woonlagen en een kelder. Bij binnenkomst valt de authentieke trap meteen op in combinatie met de riante woonkamer met een en suite, studeerkamer en een open keuken. De keuken is een echte leefkeuken met een bar en een gezellige zithoek. Vanuit de keuken loop je direct het zonnige terras op die grenst aan de tuin.

Bekijk dit huis op Toplocaties >>

2. Buitenhaven 29, Nieuwpoort


Riant wonen in het Oude Veerhuis nabij de haven en rivier de Lek. Voor wie beschikt over een boot, is dit het ideale huis. Het veerhuis stamt uit 1872 en is in 2009 volledig gerenoveerd. In het veerhuis is er een keuken met een keukeneiland en een schouw met open haard. Verder heeft het huis een prachtig balkon met uitzicht op de Lek, authentieke houten spanen op het plafond en een vlonderterras tussen de stadswal en het veerhuis.

Bekijk dit huis op Toplocaties >>

3. Schansbaan 108, Zoetermeer


Villa Benthuizerplas is gelegen op een schiereiland in de Benthuizerplas en heeft een verwarmd binnenzwembad en een privé park. Dit appartement is volledig ingericht door Jan des Bouvrie. Alles in het appartement is design. De eyecatcher is de luxe keuken. Hij is op maat gemaakt en beschikt over een zwart vol-granieten werkblad. Vanuit het appartement kijk je op het natuurschoon van de Benthuizerplas en heb je altijd zon op het zuidelijk gelegen balkon.

Bekijk dit huis op Toplocaties >>

4. Brinkweg 9, Zalk


Dit stijlvolle woonhuis is landelijk van buiten, maar modern van binnen. De begane grond is voorzien van een hardstenen vloer en de woonkamer is afgewerkt met zwarte muren. Aan de voorzijde van het huis is de riante woonkeuken. De keuken beschikt over hoge plafonds van 3,5 meter hoog, grote raampartijen, waardoor je uitzicht hebt op de uitgestrekte omgeving. De keuken is afgewerkt met design apparatuur om van iedere maaltijd een waar feest te maken.

Bekijk dit huis op Toplocaties >>

5. Parklaan 4, Amstelveen


Midden in Amstelveen, aan de overkant van het monumentale Broersepark, ligt deze vrijstaande villa met rieten kap. De villa is gebouwd in het jaar 2000 en ontworpen door architect T. van Zweeden en H.I.P. Studio. Met een woonoppervlakte van 375m2 is er genoeg ruimte in huis. Ook in deze keuken is een open haard aanwezig, maar wat dit huis echt bijzonder maakt is de Orangerie.

Bekijk dit huis op Toplocaties >>

Kleurrijk sprookje in Marrakech >
Stoffentrends vers uit Parijs >
Dit restaurant heeft een wel heel bijzondere inrichting >

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

WESTBROEK
€ 2.500.000 k.k.
1/6
DOKKUM
Prijs op aanvraag
2/6
AMSTERDAM
€ 4.000.000 k.k.
3/6
LAREN NH
€ 3.450.000 k.k.
4/6
MAASLAND
Prijs op aanvraag
5/6
NAARDEN
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #1/2 Terug naar de BRON

  • Vier INSPIRERENDE interieurs
  • UPCYCLE & RECYCLE
  • A Family AFFAIR
  • MODERN en TIJDLOOS wonen in TOPLOCATIES


Meest bekeken

OISTERWIJK
€ 6.000.000
1/5
BEEKBERGEN
€ 2.900.000
2/5
ROOSTEREN
€ 5.900.000
3/5
BLARICUM
Prijs op aanvraag
4/5
EARNEWALD
€ 595.000
5/5

Nieuw aanbod

Burgvliet 76
OOSTKAPELLE
Prijs op aanvraag
Duinweg 48
OOSTKAPELLE
€ 1.100.000 k.k.
Brouwerijstraat 52
OOSTKAPELLE
€ 1.000.000 k.k.