23 april 2018

Toplocaties top 5: Wonen in het groen

Te koop aangeboden op Toplocaties

Residence houdt je op de hoogte van de leukste inspirerende events op design-, kunst- en cultuurgebied.
Weidse uitzichten, genoeg ruimte voor bijvoorbeeld je auto en altijd dat vakantiegevoel; de vijf mooiste woningen in het groen op een rij.

1. Duinbeekseweg 7, Oostkapelle
Strandliefhebbers opgelet! Op ruim 3,5 hectare eigen grond ligt Hof Klein Berkenbosch. Gelegen in het Zeeuwse landschap is zowel het strand als het bos vlakbij. Met maar liefst dertien kamers, waarvan acht slaapkamers, is er genoeg plek voor een grote familie of onverwachte logees. Het object beschikt over diverse badkamers en keukens en kan worden opgedeeld in drie adressen wanneer dit wenselijk is. Of het nu voor verhuur is of voor eigen gebruik, het kan allemaal met deze woning.

Bekijk dit huis op Toplocaties >>

2. Zuiderlingedijk 6, Spijk GLD
Uitzicht op het ongerepte natuurgebied van de Spijkse Waard en de Linge biedt deze villa. De woning is door architect Frank Ruiter in samenwerking met Peter Lo ontworpen. De woning ligt als een van de weinige aan de rivierzijde en dichtbij de achterliggende natuur. Je kunt hier optimaal genieten van rust en ruimte. Je woont hier midden in het groen.

Bekijk dit huis op Toplocaties >>

3. Hammerweg 44, Ommen
Heel wat schrijvers, filosofen en kunstenaars vonden hier hun inspiratie. Hoeve Bargsigt beslaat zeven hectare grond met zicht op de Lemelerberg. Het landhuis is een bijzonder rijksmonument, in 1924 ontworpen door de architect T.A. Eschauzier. In 1936 tekende dezelfde architect voor de uitbreiding van de hoeve, en werd de hoeve een geliefd cultureel en literair centrum. Rond het huis ligt een ‘Hidden Garden’, naar een ontwerp van Buro Mien Ruys.

Bekijk dit huis op Toplocaties >>

4. Pieter Postlaan 4A, Wassenaar
Aan de voet van de duinen staat dit grote familiehuis. Met ongeveer 2.000 m2 aan perceeloppervlakte en zes slaapkamers en vier badkamers hoef je hier niet bang te worden dat er niet genoeg plek is voor iedereen. De aangelegde tuin met verschillende terrassen en een vijverpartij is gelegen op een ruim perceel met veel privacy.

Bekijk dit huis op Toplocaties >>

5. Prooijenseweg 20, Middelburg
Buiten wonen, maar toch de stad dichtbij voor alle voorzieningen. Deze woning is gesitueerd aan de rand van Middelburg. Hierbij heb je het beste van twee werelden. Met 8.000m2 staat de villa op een ruim perceel. De tuin ligt rondom het huis en heeft diverse terrassen, vijvers en een tennisbaan. De villa is van alle gemakken voorzien, heeft vijf slaapkamers en twee badkamers.

Bekijk dit huis op Toplocaties >>

The interior addict >
Het nieuwe nummer ligt nu in de winkel, krijg hier alvast een voorproefje >
Powervrouwen in Milaan >Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

WASSENAAR
Prijs op aanvraag
1/6
NAARDEN
Prijs op aanvraag
2/6
WASSENAAR
€ 2.750.000 k.k.
3/6
ROOSTEREN
€ 5.900.000 k.k.
4/6
AALSMEER
Prijs op aanvraag
5/6
VINKEVEEN
€ 3.250.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #1/2 Terug naar de BRON

  • Vier INSPIRERENDE interieurs
  • UPCYCLE & RECYCLE
  • A Family AFFAIR
  • MODERN en TIJDLOOS wonen in TOPLOCATIES


Meest bekeken

EARNEWALD
€ 595.000
1/5
OISTERWIJK
€ 6.000.000
2/5
BEEKBERGEN
€ 2.900.000
3/5
BLARICUM
Prijs op aanvraag
4/5
ROOSTEREN
€ 5.900.000
5/5

Nieuw aanbod

Burgvliet 76
OOSTKAPELLE
Prijs op aanvraag
Duinweg 48
OOSTKAPELLE
€ 1.100.000 k.k.
Brouwerijstraat 52
OOSTKAPELLE
€ 1.000.000 k.k.