09 oktober 2018

Creatieve aanpak met beetje Amsterdamse branie

Out-of-the-box denken? Laat dat maar aan Jeel Heule over

Residence houdt je op de hoogte van de leukste inspirerende events op design-, kunst- en cultuurgebied.

Ooit gaat hij een boek schrijven over al zijn ervaringen tijdens het werk als makelaar van de rich and famous, maar nu nog even niet, want Jeel Heule is veel te druk met zijn kantoor Mar. J. Heule Makelaardij.

Uitpakken


Geen doodgewone makelaardij, dat is meteen duidelijk als je online door hun aanbod bladert. Die huizen! Die locaties! Die prachtige foto’s! Maar Heule doet er nog een schepje bovenop. Een open huis? Waarom niet een verkoopmanifestatie met een champagnebar en een dj, als dat past bij de locatie. Rondleiding over een uitgestrekt landgoed? Dan regelt hij een golfkarretje, natuurlijk passend bestickerd met logo’s en afbeeldingen van het bedrijf.

Out-of-the-box denken, zegt hij. Je zou het ook Amsterdamse branie kunnen noemen. “Dat is een reden voor onze klanten om juist ons te benaderen. Wij duiken er wat harder in, gaan een stap verder. Onze klant besteedt veel aandacht aan zijn huis, dat ziet er puntgaaf uit. Aan onze kant doen wij ook alles wat we kunnen om het huis zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Geen slordig stapeltje kleurenkopietjes, maar we maken mooie brochures, strak drukwerk, we zorgen ruimschoots voor aandacht voor het object en zorgen ervoor dat onze klant zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.”

Internationale allure


Bijzondere projecten zijn hun specialiteit. Een oude school, zoals het Lyceum. “We denken dan ook mee over de aankleding, de marketing en de bouwkundige aspecten van het pand.” Ander project: De Hooch, op het Amsterdamse Museumplein. De mooiste plek van Amsterdam, zegt Heule. “Dat gebouw krijgt internationale allure, zoals die chique appartementencomplexen in New York. Er komt een lobby met een bar, een conciërge, alles erop en eraan.”

Een nieuwe klant vertelde onlangs dat zijn huis in een kwartier bereikbaar is vanuit hartje Amsterdam. Echt? Heule: “Om het te bewijzen, hebben we een filmpje gemaakt waarin je ziet dat er minder dan vijftien minuten zitten tussen het starten van de speedboot bij zijn huis tot aanleggen aan de vlonder bij de Harbour Club in Amsterdam. Kijk, dat soort zaken trekt de aandacht.”

WIE: Jeel Heule, heulemakelaars.nl
IS: Makelaar, taxateur, partner
SPECIALITEIT: Unieke objecten en creatieve aanpak
WAAR: De Lairessestraat 16 in Amsterdam, Frederikspark 1 in Haarlem

Beeld: Thijs de Leeuw

Hotspot: Disrepute, soho London
Hotspot: XYZ Lounge in Gent
Hotspot: Bar Palmier in Antwerpen


Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

AMSTERDAM
€ 3.500.000 k.k.
1/6
LEUR
€ 3.600.000 k.k.
2/6
REEUWIJK
€ 2.950.000 k.k.
3/6
REEUWIJK
€ 3.950.000 k.k.
4/6
ROTTERDAM
€ 2.950.000 k.k.
5/6
AMSTERDAM
€ 3.000.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #1/2 Terug naar de BRON

  • Vier INSPIRERENDE interieurs
  • UPCYCLE & RECYCLE
  • A Family AFFAIR
  • MODERN en TIJDLOOS wonen in TOPLOCATIES


Meest bekeken

BLARICUM
Prijs op aanvraag
1/5
EARNEWALD
€ 595.000
2/5
OISTERWIJK
€ 6.000.000
3/5
BEEKBERGEN
€ 2.900.000
4/5
ROOSTEREN
€ 5.900.000
5/5

Nieuw aanbod

Burgvliet 76
OOSTKAPELLE
Prijs op aanvraag
Duinweg 48
OOSTKAPELLE
€ 1.100.000 k.k.
Brouwerijstraat 52
OOSTKAPELLE
€ 1.000.000 k.k.