21 november 2013

Koffietafelboek om bij weg te dromen

Jimmy Nelson presenteert boek bij Clairz Interior Design

Koffietafelboek om van te dromen. Jimmy Nelson presenteert boek bij Clairz Interior Design.
Als er iets is dat ons inspireert, dan zijn het wel de prachtige culturen die onze wereld rijk is. Het liefst verzamelen we stukjes van al deze culturen en nemen het mee naar huis. Jimmy Nelson zorgt dat dit mogelijk is, met zijn (heel grote) koffietafelboek Before They Pass Away. Hij presenteerde zijn boek bij Clairz Interior Design.

! Anne-Claire Winkelhagen van CLAIRZ Interior Design ontmoeten? Dat kan tijdens haar Meet the Master op kunstbeurs PAN Amsterdam.

Koffietafelboek Before They Pass Away

Uren kun je kijken naar de vele intrigerende foto's die het boek Before They Pass Away rijk is. Fotograaf Jimmy Nelson, die Amsterdam als zijn thuisbasis ziet, reisde 2,5 jaar lang de wereld rond. In deze periode zag hij 44 landen en bezocht 35 stammen, die nog onaangetast zijn door de moderne wereld. De foto's bewijzen hoe kleurrijk en karaktervol stammen als de Rabari, de Mursi en de Himba zijn. In een filmpje van De Wereld Draait Door legt Nelson de titel Before They Pass Away uit. Hij wilt met het boek laten zien dat deze stammen er nog zijn. Anders dan de titel doet vermoeden zullen de stamleden niet overlijden, wel zal er door de wereldwijde digitalisering veel veranderen. En dat wil hij tegen gaan.

Boekpresentatie bij Clairz Interior Design

Anderhalve week geleden lanceerde Jimmy Nelson zijn indrukwekkende boek bij Clairz Interior Design aan de Willemsparkweg in Amsterdam. Interieurontwerper Anne-Claire Winkelhagen is de eigenaresse van Clairz Interior Design en laat design en styling samenkomen in haar projecten. In haar werk gebruikt zij bijzondere objecten uit alle hoeken van de wereld, wat de keuze om juist hier het boek te lanceren verklaart. Regelmatig verschijnt Anne-Claire Winkelhagen met haar ontwerpen in Residence en op nationale televisie.

Clairz Interior Design bij PAN Amsterdam

Tijdens kunstbeurs PAN Amsterdam organiseert Residence (ism De Koninklijke Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst en PAN Amsterdam) korte masterclasses, waarin interieurgrootheden en kunstenaars hun visie op kunst en interieur met u delen. Ook Anne-Claire Winkelhagen van CLAIRZ Interior Design geeft een rondleiding en laat haar favoriete stukken zien.

Wanneer: 24 november tot en met 1 december 2013
Waar: RAI Amsterdam
Wie: Anne-Claire Winkelhagen van CLAIRZ Interior Design en veel andere interior designers en kunstenaars. Voor meer informatie bekijk het programma.
Prijs: € 15

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

BOSCH EN DUIN
€ 3.795.000 k.k.
1/6
MIERLO
Prijs op aanvraag
2/6
GOES
Prijs op aanvraag
3/6
LOOSDRECHT
€ 7.500.000 k.k.
4/6
WASSENAAR
€ 2.975.000 k.k.
5/6
LOOSDRECHT
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #10 Opera
  • THEATRALE interieurs
  • A day at the OPERA
  • Badkamer en suite, HOTELLUXE thuis
  • De L’EUROPE, Grande Dame in nieuwe couture

Meest bekeken

HARDENBERG
€ 629.000
1/5
DRUNEN
€ 3.650.000
2/5
HOEK VAN HOLLAND
€ 950.000
3/5
DAARLERVEEN
€ 620.000
4/5
HEEG
€ 500.000
5/5

Nieuw aanbod

Kruserbrink
HARDENBERG
€ 629.000 v.o.n.
Amersfoortsestraat 113
SOESTERBERG
€ 1.195.000 k.k.
Wilhelminasingel 125
MAASTRICHT
€ 825.000 k.k.