04 januari 2017

Stationery: we love notebooks

Begin 2017 op een nieuwe bladzijde

Begin 2017 op een nieuwe bladzijde met deze notebooks
Notitieboekjes: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Waarom kopen we een nieuwe nog voordat de oude is volgeschreven? Misschien omdat de aankoop van een notebook met blanco pagina’s het begin aangeeft van een nieuwe periode met nieuwe ideeën en kansen. Laat het kersverse 2017 nou net de perfecte reden zijn om er weer eentje aan te schaffen!

Het simpele en makkelijk mee te nemen notitieboekje is niet iets nieuws en kent een rijke geschiedenis. Kunstenaars en schrijvers zoals Pablo Picasso, Ernest Hemingway en Leonardo da Vinci hadden altijd een klein opschrijfboekje binnen handbereik opdat hun geniale gedachtes niet verloren zouden gaan. Een nieuwe baan of het plannen van een huwelijk, maar ook de dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen of uitgestelde to-do’s vragen om een notebook. Wie weet wat voor een creatieve, toekomstige succesverhalen eruit voort zullen vloeien.

Keep on writing

Het is opvallend dat de populariteit van notitieboekjes blijft bestaan in het huidige digitale tijdperk. Met een notebook ben je minder afhankelijk van elektronica en heb je jouw vastgelegde ideeën en plannen altijd bij de hand. Een minimalistische omslag of juist tropische prints, goud vergulde pagina’s met of zonder lijnen. De notebooks van tegenwoordig zijn er in alle soorten, maten en smaken en omdat we er elke dag gebruik van maken, mag het design van deze klassieke must-have best opvallen. Residence selecteert hieronder de meest smaakvolle notitieboekjes voor grote plannen of kleine ingevingen. Fill in the blanks!

À laSloane StationerySissy-BoyChristian Lacroix


Cos x HayTekst: Fidessa van Rietschoten


Stijlvol kantoor aan huis >>
Fluweel: nog steeds een trend >>
De nieuwe Residence: nu in de winkel! >>


Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

KAATSHEUVEL
Prijs op aanvraag
1/6
AMSTERDAM
€ 2.500.000 k.k.
2/6
BREUKELEN UT
€ 3.995.000 k.k.
3/6
WOUBRUGGE
€ 3.490.000 k.k.
4/6
WENUM WIESEL
Prijs op aanvraag
5/6
NOORDWIJK ZH
€ 2.900.000 v.o.n.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #9

  • KUNST
  • Franse flair in staal
  • Thuis bij Lita Cabellut
  • Kunstnerds op Mallorca
  • Haute couture interieur
  • Kunsteiland Naoshima
  • 3 dubbele Art Stories

Meest bekeken

SCHOONHOVEN
€ 1.275.000
1/5
VROUWENPOLDER
Prijs op aanvraag
2/5
NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN
€ 1.350.000
3/5
LOENEN AAN DE VECHT
€ 1.785.000
4/5
BLARICUM
Prijs op aanvraag
5/5

Nieuw aanbod