01 juni 2017

7x inspirerende interieurboeken

Tips, foto's en pagina's vol inspiratie

Zeven inspirerende interieurboeken met tips, foto's en meer
Zeven mooie inspiratieboeken om je mee in de tuin te nestelen en ideeën op te doen voor je interieur, plantenrijk of to do's in Nederland in België. Of gewoon omdat ze zo lekker staan op de salontafel.

At Home with Plants


Groen brengt leven in huis en kamerplanten zijn dan ook helemaal hot. Alleen is het soms lastig om de juiste plant voor in je woonkamer, slaapkamer of badkamer te vinden. In het boek At Home with Plants bekijk je inspirerende interieurs vol planten en lees je over het combineren, het kweken en het stekken en hoe je een bepaalde stijl en sfeer creëert in je interieur. Interieurs vol opvallende planten en minimalistische stijlen of praktische kruidenpotten.
At Home with Plants, Ian Drommond & Kara O’Reilly, Octopus Publishing Group


Home


Ellen DeGeneres kocht en renoveerde bijna twaalf huizen in de afgelopen vijfentwintig jaar. In Home beschrijft ze haar avonturen op het gebied van het kopen en renoveren van deze huizen. Ze deelt haar passie voor design en interieur en is van mening dat je geen geld hoeft te hebben voor een goede smaak. Bekijk het boek vol met foto’s van kunst, architectuur en honderden ideeën over het inrichten van de woning waar je misschien altijd al over hebt gedroomd.
Home, Ellen DeGeneres, Little Brown


De Interieurbijbel 4


Een praktisch boek over materialen voor de inrichting van je huis. Het gaat niet over het inrichten met meubels en accessoires, maar over de mogelijkheden om sfeer in je interieur te brengen door de juiste materialen. ‘’Hét antwoord op al je vragen over eigentijdse materialen, met pro’s en contra’s.’ Het boek is ingedeeld in verschillende hoofdstukken als vloeren, wanden en plafonds, raamdecoratie, haarden en kachels, de keuken en de badkamer.
De Interieurbijbel 4, At Home Publishers, Lannoo


Little Escapes


Reisblogger Maartje Diepstraten van Barts Boekje zocht 208 mooie adressen op in Nederland en Vlaanderen waar je kunt slapen en eten. In Little Escapes staan 52 slaapadressen die je kunt combineren met drie eet- en drinkadressen in de buurt. Alle adressen zijn persoonlijk getest en geselecteerd. Het boek is verdeeld over vier hoofdstukken: Aan de Kust, Stedentrip, Terugtrekplek en Honden Welkom. Dus mocht je van plan zijn om op reis te gaan met je viervoeter, blader dan door naar de laatste sectie.
Little Escapes, Maartje Diepstraten, Het Spectrum


Wonen zoals je bentZelfstandig interieurfotograaf en styliste Bieke Claessens fotografeerde meer dan honderd interieurs. Ze werd keer op keer geïnspireerd door het interieur en de bewoners. In Wonen zoals je bent deelt ze haar favoriete beelden om lezers te inspireren hun interieur eigen en persoonlijk te maken. Naast heel veel foto’s deelt ze ook eenvoudige en praktische tips die je gemakkelijk kunt toepassen. ‘Slechts twee dingen zijn echt belangrijk: de ziel van een woning en de persoonlijkheid van wie er leeft.’ Ook te zien in hoofdfoto bovenaan dit artikel.
Wonen zoals je bent, Bieke Claessens, Luster Uitgeverij


150 Best Interior Design Ideas


Ook al wordt 150 Best Interior Design Ideas in augustus pas op de markt gebracht, wij willen hem toch alvast met je delen. Dit boek bevat namelijk aantrekkelijke, functionele en betaalbare ontwerpoplossingen voor elk interieur. 150 Best Interior Design Ideas staat vol met foto’s van de huidige trends van ontwerpers, decorateurs, architecten en huiseigenaren die experimenten met kleur, textuur en materiaal.
150 Best Interior Design Ideas, HarperCollins Publishers Inc


Simply ElegantDe kunst om evenwicht te creëren in de meest uiteenlopende ruimtes heeft interieurarchitect Remy Meijers internationaal op de kaart gezet. Uitgangspunt in zijn werk is een totaalvisie waarin alle elementen perfect op elkaar zijn afgestemd. Deze aanpak leidt tot interieurs die in al hun eenvoud een aangename rust uitstralen. In Simply Elegant bekijk je de meest recente projecten, van landgoederen, herenhuizen en villa’s tot vakantiewoningen, bedrijfs- en expositieruimtes. SHet boek verschijnt in september.
Simply Elegant, Remy Meijers & Paul Geerts, Terra

Bekijk ook:
Residence agenda juni >>
7x eten in de tuin>>
Chinees tafelgoed om te gebruiken >>Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

BLARICUM
Prijs op aanvraag
1/6
PURMEREND
€ 3.250.000 k.k.
2/6
LOOSDRECHT
€ 7.500.000 k.k.
3/6
WASSENAAR
€ 2.586.000 v.o.n.
4/6
VROUWENPOLDER
Prijs op aanvraag
5/6
AALSMEER
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #7/8 Hit The Road
  • ROADTRIP door Europa
  • 7 INSPIRERENDE interieurs
  • Muurschilderijen van Gijs Frieling
  • Stockholm en online KUNST kopen
  • Huizen om THUIS te blijven

Meest bekeken

EARNEWALD
€ 595.000
1/5
AMSTERDAM
€ 1.495.000
2/5
HEEG
€ 500.000
3/5
ROOSTEREN
€ 5.900.000
4/5
EINDHOVEN
€ 1.595.000
5/5

Nieuw aanbod

Strijbeek 1
MEERLE
€ 2.690.000 k.k.
Bosweg 9
NOORDWIJK ZH
€ 3.795.000 k.k.
Hoofdweg 1372
NIEUW-VENNEP
€ 1.100.000 k.k.