13 december 2017

Nieuw jaar, nieuwe keuken

Ontdek de keukenstijl die bij jou past

Keukenmaxx en Residence laten diverse stijlen zien op het gebied van keukens. Residence houdt je op de hoogte van de leukste inspirerende events op design-, kunst- en cultuurgebied.
We gaan bijna een nieuw jaar in. Maar voor het zover is bereiden we met familie en vrienden tijdens de feestdagen de mooiste gerechten in de keuken. We spenderen dan weer heel wat tijd achter het aanrecht. Te kleine of niet logisch ingedeelde keukens zijn dan zeker tijdens deze dagen een bron van ergernis. Misschien daarom wel een goede reden om in het nieuwe jaar de keuken een restyling te geven of helemaal te vernieuwen.

Maar als je dan een keuken gaat uitzoeken is het fijn om voorbereid op pad te gaan. Een keuken uitzoeken is natuurlijk niet een dagelijkse bezigheid. Of het nu gaat om het uitzoeken van het perfecte blad of de juiste keukenkastjes. Er is heel veel keuze. Om het iets makkelijker te maken in deze jungle van keukens selecteren wij een aantal keukenstijlen, zodat shoppen nog makkelijker wordt.

Industrieel

Deze stijl is erg geliefd. Het combineert makkelijk met verschillende materialen en kleuren. Een keuken in de industriële stijl kenmerkt zich door zijn robuuste uiterlijk. Oneffenheden zijn juist op zijn plek in deze keuken. Rauw en ruw zijn de woorden voor deze stijl. Een betonnen aanrecht is een aanrader. Met een bijzonder kunstwerk aan de wand maak je de keuken helemaal af.Design

Strak, minimalistisch en een ultiem luxe gevoel omschrijft deze stijl het beste. Investeer in de beste materialen en de nieuwste vondsten voor je ultieme keuken. Geen potten en pannen in het zicht, maar alles mooi weggewerkt in grote lades. Na een lange werkdag hoef je alleen nog maar te genieten.Landelijk

Natuurlijk mag deze stijl niet ontbreken. Een groot fornuis, het liefste vrijstaand, komt helemaal tot zijn recht in deze keuken. Natuurlijk mag daarbij een grote oven niet ontbreken. Fijn voor alle thuisbakkers. Door het gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met een moderne of klassieke stijl, is deze keuken warm en comfy.Benieuwd naar nog meer keukenstijlen, krijg hier nog meer inspiratie!

Advertorial

NIEUW: MaMa Kelly in Amsterdam >
December giftguide >
Dress your home, het nieuwe nummer ligt in de winkel! >Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

OOSTVOORNE
€ 2.895.000 k.k.
1/6
BIEST-HOUTAKKER
Prijs op aanvraag
2/6
AALSMEER
Prijs op aanvraag
3/6
BRUINISSE
Prijs op aanvraag
4/6
BLARICUM
€ 2.997.500 k.k.
5/6
AMSTERDAM
€ 5.900.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #7/8 Hit The Road
  • ROADTRIP door Europa
  • 7 INSPIRERENDE interieurs
  • Muurschilderijen van Gijs Frieling
  • Stockholm en online KUNST kopen
  • Huizen om THUIS te blijven

Meest bekeken

ROOSTEREN
€ 5.900.000
1/5
HEEG
€ 500.000
2/5
EARNEWALD
€ 595.000
3/5
EINDHOVEN
€ 1.595.000
4/5
AMSTERDAM
€ 1.495.000
5/5

Nieuw aanbod

Strijbeek 1
MEERLE
€ 2.690.000 k.k.
Bosweg 9
NOORDWIJK ZH
€ 3.795.000 k.k.
Hoofdweg 1372
NIEUW-VENNEP
€ 1.100.000 k.k.