26 maart 2018

Hip groen of rustgevend aquamarijn

Nieuw kleurenpalet voor Flexform MOOD collectie

Residence houdt je op de hoogte van de leukste inspirerende events op design-, kunst- en cultuurgebied.
Het Italiaanse familiebedrijf Flexform is te zien in de meest exclusieve interieurzaken wereldwijd. Daarnaast hebben ze over de hele wereld ook hun eigen Flagshipstores. Van ontwerp tot product, alles wordt bedacht en gemaakt in Meda, Italië, de thuisbasis van het merk. Voor hun MOOD collectie ontwikkelden ze een nieuw kleurenpalet waarbij alles nog beter op elkaar afgestemd is. Of je nu voor rustgevend gaat of voor meer levendig, er is voor iedereen een kleur te vinden.

MOOD Collectie

Uiteraard staan ook in deze Mood collectie de Flexform waarden kwaliteit en elegantie voorop. Het verschil tussen de Mood collectie en de klassieke Flexform collectie zit hem in de meer eclectische stijl en de balans tussen retro en deco. Door het versimpelen van het ontwerp onstaat er een ander beeld. De focus van deze collectie lag in de verfijning van details, stoffen en hout. Inspiratie werd gehaald uit de Europese interieurs van de vorige eeuw. Zo werd een aantal ontwerpen geherinterpreteerd en is daarmee een breed scala aan producten ontstaan. Van bank tot ottoman en van chaise longue tot tafels. Nieuw in deze collectie zijn de kleurschakeringen van mosgroen tot roestig bruin.

Forest Green

Op de Parijse stoffenbeurs was deze tint al volop te zien. Het mosgroen is de kleur van nu. Daarnaast geeft het een mooi contrast met een neutrale omgeving.
Aquamarijn

In de drukte van alledag is het fijn om een plek te hebben waar je even tot rust kunt komen. Aquamarijn geeft rust in het interieur zonder de warmte te verliezen.

Roest

Voor een wat gewaagdere kleur kies je voor deze roestbruine tint. Het geeft een levendige touch aan het interieur en contrasteert mooi met grijze of bruine tinten.


De Mood collectie komt 22 maart uit en is te bewonderen bij Co van der Horst, op de Binderij 2 in Amstelveen. De MOOD collectie is tevens te bewonderen in de Flexform Flagshipstore in de Beethovenstraat te Amsterdam.

Nieuwsgierig geworden naar Flexform? Kijk hier dan verder.

Advertorial

De 10 mooiste interieurwinkels, deel 2, deze shops mag je niet missen >
Restaurant van de toekomst >
Wij zetten deze maand de leukste evenementen voor je op een rij >

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

DOKKUM
Prijs op aanvraag
1/6
BRUINISSE
Prijs op aanvraag
2/6
Brasschaat
€ 3.350.000 k.k.
3/6
HEDEL
Prijs op aanvraag
4/6
VINKEVEEN
€ 3.250.000 k.k.
5/6
NAARDEN
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #7/8 Hit The Road
  • ROADTRIP door Europa
  • 7 INSPIRERENDE interieurs
  • Muurschilderijen van Gijs Frieling
  • Stockholm en online KUNST kopen
  • Huizen om THUIS te blijven

Meest bekeken

ROOSTEREN
€ 5.900.000
1/5
HEEG
€ 500.000
2/5
EARNEWALD
€ 595.000
3/5
WARMOND
€ 1.425.000
4/5
NIJMEGEN
€ 3.300.000
5/5

Nieuw aanbod

Strijbeek 1
MEERLE
€ 2.690.000 k.k.
Bosweg 9
NOORDWIJK ZH
€ 3.795.000 k.k.
Hoofdweg 1372
NIEUW-VENNEP
€ 1.100.000 k.k.