17 mei 2018

The interior addict

Om de hoek

Residence houdt je op de hoogte van de leukste inspirerende events op design-, kunst- en cultuurgebied.
De vorige blog nam ik je mee op reis naar Parijs. Deze keer zoek ik het dichter bij huis. Ik neem je mee naar mijn woonplaats Laren.

Flamant by Laura

Midden in het dorp, op een van de mooiste plekken, vind je Flamant by Laura. Misschien wel mijn meest favoriete winkel in de wijde omgeving. In deze winkel vind je prachtige en inspirerende stijlkamers. Elke kamer heeft een eigen kleurenthema en elk bezoek is weer een feestje. Heb je vragen of tips nodig? Het team denkt altijd met je mee en geeft goede adviezen!


Brecht Murré

Net iets buiten het centrum vind je de winkel en het atelier van interior designer Brecht Murré. Gevestigd in mooi pand is dit adres een heerlijke oase van rust. Een sfeervolle plek waar je binnen kunt lopen voor net dat ene item dat je interieur compleet maakt. Leuke bijkomstigheid is dat de interior designer vaak ook zelf aanwezig is!


Marlin Maison

Een ander adres in Laren is het karakteristieke Marlin Maison. In deze villa vind je de showroom van interior designer Marlin Grégoire en kunstenaar Pépé Grégoire. In het pand worden klassieke elementen gecombineerd met een moderne en trendy twist. Aan de muur kun je zien dat je hier te maken hebt met een uitdagende interieurontwerpster. Haar motto “never a dull interior” wordt hier zeker waargemaakt.


Loggere Willpower

Genoeg gezien in Laren? Rij dan vooral richting ’s-Graveland! Aan de rand van dit knusse dorpje vind je de showroom van Loggere Wilpower. De showroom is gevestigd in het landhuis op landgoed Gooilust. Een echte Residence locatie. Het leuke is dat deze showroom recent volledig opnieuw is ingericht!Naast deze hotspots kennen Laren en omgeving nog veel meer mooie winkels en inspirerende locaties. Ik zou zeggen ga er snel een keer heen. Mocht je er voorlopig niet aan toekomen? Wees niet getreurd. Op mijn Instagram deel ik veel meer foto’s van mijn favoriete adressen. Tot de volgende!

Dit is de Queen of Colour >
Deze hotspot in Utrecht mag je niet missen >
Dit museum schittert aan alle kanten >Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

NAARDEN
Prijs op aanvraag
1/6
BIEST-HOUTAKKER
Prijs op aanvraag
2/6
OLDENZAAL
Prijs op aanvraag
3/6
LOOSDRECHT
€ 7.500.000 k.k.
4/6
ABCOUDE
€ 2.700.000 k.k.
5/6
REEUWIJK
€ 2.950.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #7/8 Hit The Road
  • ROADTRIP door Europa
  • 7 INSPIRERENDE interieurs
  • Muurschilderijen van Gijs Frieling
  • Stockholm en online KUNST kopen
  • Huizen om THUIS te blijven

Meest bekeken

HEEG
€ 500.000
1/5
NIJMEGEN
€ 3.300.000
2/5
AMSTERDAM
€ 1.495.000
3/5
BLARICUM
Prijs op aanvraag
4/5
EARNEWALD
€ 595.000
5/5

Nieuw aanbod

Sophiaweg 89
NIJMEGEN
€ 3.300.000 k.k.
Menuet 7
NIEUW-VENNEP
€ 925.000 k.k.
Randduinweg 31
OOSTKAPELLE
Prijs op aanvraag