22 november 2018

Spelen met zonlicht

Ultraslimme zonwering van Luxaflex

Residence houd je op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van interieur, hotspots en kunst.

Luxaflex gaat met de tijd mee. Met het handige PowerView Motorisation® systeem kun je draadloos je raamdecoratie bedienen waardoor je de lichtinval in huis helemaal naar wens kunt regelen.

Zuinig en veilig

Smart Home systemen hebben de toekomst. Ze zijn namelijk niet alleen gemakkelijk, maar hebben ook veel voordelen als het gaat om energiebesparing en veiligheid. Met PowerView Motorisation® van Luxaflex is het mogelijk om raamdecoratie te sluiten als het donker wordt zodat niemand kan zien of je wel of niet thuis bent. Maar boven alles maakt het systeem je leven een stuk aangenamer.

On demand sunlight

Wil je ’s ochtends het liefst wakker worden met zacht gefilterd zonlicht? Raambekleding die automatisch sluit als het donker wordt? Een romantische sfeer creëren in huis? Met het nieuwe PowerView Motorisation® systeem van Luxaflex is dat een kwestie van één druk op de knop van de afstandsbediening (Pebble) of de app op je telefoon of tablet. Dit slimme systeem kun je namelijk vooraf programmeren en zo zelfs op afstand bedienen.

Energiezuinig

PowerView Motorisation® berekent wanneer de zon opkomt en weer ondergaat en zorgt ervoor dat je raamdecoratie automatisch in beweging komt. Dat scheelt energie. Dit kun je zelfs per raam instellen.

Duurzaam design

Dit slimme bedieningssysteem laat zichook uitstekend combineren met de vernieuwde Duette Shades-collectie van Luxaflex die bestaat uit maar liefst 440 verschillende doeken in diverse kleuren en dessin. De Duette Shades hebben een honingraatstructuur in de stof die ervoor zorgt dat de warmte in de zomer wordt geweerd en in de winter wordt vastgehouden.

Slim en stijlvol

Het PowerView Motorisation® bedieningssysteem is verkrijgbaar op bijna alle Luxaflex-raambekleding. Geen gedoe meer met koorden, wat niet alleen handiger is, maar ook mooier en kindvriendelijk. Het systeem zelf is onzichtbaar weggewerkt in de bovenrail en de afstandsbediening (Pebble) is verkrijgbaar in maar liefst tien kleuren die passen in elk interieur. Zo’n slim systeem maakt je huis niet alleen heel veel makkelijker, maar vooral mooier.

Nieuwsgierig geworden en op zoek naar meer inspiratie? Bekijk hier welke showroom het dichtst bij jou in de buurt zit.

PAN Amsterdam 2018
Sound als design
Kunst Uitagenda
Lyppens X Zwaga: ambacht meets kunst

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Luxaflex.

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

OOSTKAPELLE
Prijs op aanvraag
1/6
ROOSTEREN
€ 5.900.000 k.k.
2/6
OSS
Prijs op aanvraag
3/6
VINKEVEEN
€ 3.250.000 k.k.
4/6
REEUWIJK
€ 2.950.000 k.k.
5/6
DOORN
€ 2.675.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #7/8 Hit The Road
  • ROADTRIP door Europa
  • 7 INSPIRERENDE interieurs
  • Muurschilderijen van Gijs Frieling
  • Stockholm en online KUNST kopen
  • Huizen om THUIS te blijven

Meest bekeken

EARNEWALD
€ 595.000
1/5
HEEG
€ 500.000
2/5
ROOSTEREN
€ 5.900.000
3/5
AMSTERDAM
€ 1.495.000
4/5
RIJSWIJK ZH
€ 1.320.000
5/5

Nieuw aanbod

Strijbeek 1
MEERLE
€ 2.690.000 k.k.
Bosweg 9
NOORDWIJK ZH
€ 3.795.000 k.k.
Hoofdweg 1372
NIEUW-VENNEP
€ 1.100.000 k.k.