10 december 2018

The Interior Addict

A touch of December glow

Residence houdt je op de hoogte van de leukste inspirerende events op design-, kunst- en cultuurgebied.
De laatste blog van 2018 alweer! Dit jaar is voorbij gevlogen en wat voor inspirerende hotspots heb ik met je mogen delen. December is inmiddels weer begonnen, de laatste editie van het magazine ligt al te stralen in de winkel. Deze editie staat geheel in het thema van “December Glow”. In deze blog neem ik je mee naar een locatie waar je dit thema in real life kunt ervaren.

Piet Jonker – Kamer 465

December vraagt altijd om extra uitpakken. Uiteraard van de vele cadeaus met kerst en Sinterklaas, maar ook qua sfeer, decoraties en niet te vergeten het interieur. Uitpakken heeft het team van Kamer 465 volop gedaan bij Piet Jonker in Abcoude. Het team heeft op deze locatie in een van de stijlkamers een prachtige sfeer neergezet, een die volledig past bij het thema “December glow”.

Stylish blue

De kamer is volledig gehuld in blauwtinten, op de muren zit een donkere maar zeer warme kleur blauw van Farrow&Ball. Het kunstwerk op de wand is gemaakt door Celia Hadeler. De verschillende tinten blauw gecombineerd met de rijke stoffen maken dit tot een behaaglijke en winterse kamer.Time for cocktails

Cocktails, ik ben er dol op! Tijdens het eindejaarsevent bij Piet Jonker werd geheel in stijl deze bar ingericht. Met de warme kleuren, vintage items en een goede Gin & Tonic werd de sfeer van een old fashioned gentlemen's club neergezet. Op zoek naar wat anders dan een Gin & Tonic? Kijk dan vooral snel in de december editie voor andere cocktails!
Christmastime

En nu is het weer zover, het is tijd voor kerst! Al mijn favoriete hotspots in Amsterdam zijn weer volop gedecoreerd en zo ook mijn eigen huis! Op mijn Instagram account deel ik al deze plekken met je! Voor nu hele fijne feestdagen en alvast een heel kleurrijk 2019 gewenst! Dat ik je het komende jaar maar weer volop mag meenemen langs al mijn hotspots!

The Interior Addict

Een kunstzinnige kerst
Going coconutty...
Wonen aan de Hollandse kust
Residence agenda december
Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

HILVERSUM
€ 3.975.000 k.k.
1/6
WESTBROEK
€ 2.500.000 k.k.
2/6
OIRSCHOT
Prijs op aanvraag
3/6
NAARDEN
Prijs op aanvraag
4/6
WASSENAAR
€ 6.000.000 k.k.
5/6
AMSTERDAM
€ 3.950.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #9

  • KUNST
  • Franse flair in staal
  • Thuis bij Lita Cabellut
  • Kunstnerds op Mallorca
  • Haute couture interieur
  • Kunsteiland Naoshima
  • 3 dubbele Art Stories

Meest bekeken

VROUWENPOLDER
Prijs op aanvraag
1/5
BLARICUM
Prijs op aanvraag
2/5
MIDDELBURG
€ 575.000
3/5
SCHOONHOVEN
€ 1.275.000
4/5
LOENEN AAN DE VECHT
€ 1.785.000
5/5

Nieuw aanbod