20 maart 2019

The Interior Addict goes London

London calling

Residence houdt je op de hoogte van de leukste inspirerende events op design-, kunst- en cultuurgebied.

De afgelopen jaren was ik vaak in Parijs te vinden, maar Londen heeft altijd al op mijn verlanglijstje gestaan. Dit jaar was het dan eindelijk zover. In deze blog neem ik je mee naar de meest instagramwaardige hotspots en restaurants in Londen!


Een stad in roze en rood

In Londen weten ze wel van uitpakken, tal van restaurants en bars zijn zowel van buiten als van binnen uitbundig gedecoreerd. De kleuren roze en rood zie je bijna overal terugkomen. Natuurlijk is het wereldberoemde Sketch hier het ultieme voorbeeld van. Werkelijk alles in Sketch voelt roze. Van de muren, meubels, kleding tot aan de bijzondere toiletten aan toe.

Op zoek naar andere roze hotspots? Ga dan vooral naar het hippe Café Elan of Peggy Porschen!


Overnachten in stijl

Stijlvol overnachten in Londen doe je in het hotel L’Oscar. Dit hotel opende vorig jaar de deuren en is dus nog vrij nieuw! Het rijkelijk gedecoreerde interieur is een creatie van designer Jacques Garcia. Niet het budget om hier te overnachten? Loop dan alsnog binnen voor een drankje of diner in het prachtige restaurant!


Stylish shopping

De Britten hebben winkelen tot kunst verheven, Londen kent prachtige warenhuizen zoals Harrods, Selfridges en Liberty. Laatstgenoemde is toch echt mijn favoriet! De woonafdeling van dit warenhuis is een waar walhalla met prachtige items en een zeer uitgebreide stoffencollectie.

Geen zin in grote warenhuizen, ga dan vooral langs bij Pentreath & Hall. In deze kleine winkel vind je een aanbod aan allerlei hebbedingen (wees gewaarschuwd, je gaat hier geheid met tassen vol naar buiten!)


Bye bye Londen

Mijn reis in Londen begon en eindigde bij het St. Pancras station. Heb je voor je treinreis nog tijd, loop dan snel het betoverende St. Pancras Renaissance hotel binnen, hier vind je dit overweldigende trappenhuis. Voor mij was dit de ultieme locatie om my short journey to Londen af te sluiten.

Naast deze hotspots nog meer leuke plekken ontdekken in Londen? Kijk dan snel op mijn Instagram voor veel meer locaties! Voor nu bye bye en tot de volgende blog!

Sergio's smaakmakers
Win 300 euro shoptegoed bij WestwingNow
Residence 3: Romantic Dinner
Duitse charme
Nieuwe Kit Miles collectie
Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

MIERLO
Prijs op aanvraag
1/6
Brasschaat
€ 6.100.000 k.k.
2/6
DIRKSLAND
Prijs op aanvraag
3/6
DOORN
€ 2.675.000 k.k.
4/6
BOSCH EN DUIN
€ 3.795.000 k.k.
5/6
BIGGEKERKE
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #9 Salon
  • 5 interieurs van NEDERLANDSE designers
  • MASTERCLASS styling
  • HOTSPOTS in de hoofdstad
  • Art nouveau en fotografie

Meest bekeken

DOKKUM
€ 795.000
1/5
NIGTEVECHT
€ 1.050.000
2/5
LEENS
€ 650.000
3/5
ZALK
€ 550.000
4/5
BAARN
€ 895.000
5/5

Nieuw aanbod

Sternlaan 31
KAMPERLAND
€ 1.595.000 k.k.
Zwaanweg 12
KOUDEKERKE
Prijs op aanvraag
Kerkplein 5-5a
BIGGEKERKE
Prijs op aanvraag