Get the look

Get the look: Retro en vintage uit de jaren ‘70
INTERIEUR

Get the look: Retro en vintage

11-03-2015
Get the look legt deze keer de nadruk op retro vormgeving met mooie producten voor het interieur, die terugverwijzen naar de stijl van de jaren ’70. Retro en vintage zijn vooral het laatste decennium met toenemende mate populair geworden. Beide trends drukken een verlangen uit naar individualiteit en authenticiteit.
Get the Look: Water Music
INTERIEUR

Get the look: Water Music

04-03-2015
De reflectie van licht in het water van beekjes, rivieren, zeeën en oceanen schenkt ons een oneindige variatie aan oogstrelende kleurtinten, die ook binnenshuis zorgen voor een betoverende atmosfeer.
Get the look neemt je deze week mee onder de waterspiegel en komt met kleursuggesties voor het interieur, die veel affiniteit vertonen met de onderwaterwereld.
Get the Look: Intieme schoonheid
INTERIEUR

Get the Look: Intieme schoonheid

25-02-2015
Creëer de leefomgeving van je dromen. Get the look laat je deze week zien dat zachte nude tinten en een gewelfde vormentaal de ideale basis kunnen zijn voor een intieme sfeer in huis.
Get the look: High tech & multi colour
INTERIEUR

Get the look: High tech & multi colour

18-02-2015
Get the look geeft deze week suggesties voor een speelse invulling van het interieur met hightech meubels en accessoires in een helder, fluorescerend of transparant kleurenpalet.
Get the look voert je deze keer mee in de wereld van het Gustaviaanse interieur.
INTERIEUR

Get the look: Gustaviaanse elegantie

12-02-2015
Get the look voert je deze keer mee in de wereld van het Gustaviaanse interieur. Het was de Zweedse koning Gustav III (regerend vorst 1771-1792), die deze stijl in zijn paleizen introduceerde. Hij gaf een geheel eigen touch aan de neoklassieke stijl uit Versailles en stemde het af op de Zweedse levensstijl.
Get the look: Get ready for Spring
INTERIEUR

Get the look: Get ready for Spring

04-02-2015
De dagen worden weer langer en we hunkeren naar meer licht en warmer weer. Het is tijd voor een frisse start, geef je over aan de kriebels om alles lekker te ordenen, ook in het interieur. Deze editie van Get the look inspireert met suggesties en beelden om de sfeer in huis te verjongen en luchtig te maken.
Get the Look: Betoverende dessins. De energie van kleur en decoratieve patronen
INTERIEUR

Get the look: Betoverende dessins

21-01-2015
Welke stijl de basis van je interieur ook heeft, het is vooral de combinatie van toegepaste kleuren en dessins die zorgen voor een extra dimensie en unieke flow. Deze week licht de rubriek Get the look een tipje van de sluier op van de inspirerende wereld van bijzondere interieurstoffen.
Laat je deze week in de rubriek Get the Look inspireren door mooie interieurontwerpen in verschillende tinten blauw.
INTERIEUR

Get the look: Rustgevend blauw

14-01-2015
Blauw is de kleur van de maand januari; sereen en lekker fris. Precies zoals jij het nieuwe jaar natuurlijk in wilt gaan. Laat je deze week in de rubriek Get the Look inspireren door mooie interieurontwerpen in verschillende tinten blauw.
Get the Look: 50 Shades of Black

Get the look: 50 Shades of Black

07-01-2015
Get the Look wil je deze week inspireren met een donker kleurenpalet. Combineer verschillende tinten zwart en antraciet om een interieur met een intieme uitstraling en serene rust te creëeren.
De dynamiek van een passievol interieur

Get the look: Happily ever after

24-12-2014
Laat je deze week in de rubriek Get the Look inspireren door gewaagde combinaties uit verschillende interieurstijlen. Niet alleen qua vorm, materialen en kleurgebruik, maar ook qua expressieve uitstraling.
Harmonie van (d)roomtinten met meditatieve uitstraling

Get the look: Asian Chic

17-12-2014
Een harmonieuze thuishaven, zodat je na een lange en hectische dag kunt rusten, weten ze in Azië als geen ander te creëren. De rubriek Get the Look brengt daarom deze keer op Azië geïnspireerde interieurproducten die zorgen voor een ontspannen, well-being gevoel voor thuis.
Mix van oud en nieuw in het interieur

Get the look: Everlasting harmony

03-12-2014
Get the look schenkt deze week aandacht aan Dimore Studio van het Milanese ontwerpersduo Emiliano Salci en Britt Moran. Hun inspiratiebron: ruimtes met een persoonlijke en emotionele uitstraling.
Get the look: Industriële sfeer in huis

Get the look: Industriële sferen

26-11-2014
Creëer een stoere en authentieke uitstraling in het interieur, door ruwe, onbewerkte materialen en functionele meubels te combineren. In de rubriek Get the Look doen we het kunstje voor.
Bloemen in het interieur. Bekijk het moodboard.

Get the look: The power of flower

13-11-2014
Hoe je je huis ook inricht, het wordt pas echt gezellig met bloemen. Of het nu een bos tulpen is, een paar elegante takjes met orchideeën of een weelderig boeket gemengde bloemen, het is de finishing touch in een interieur.
Get the look: Natural Beauty

Get the look: Natural Beauty

05-11-2014
Neutrale kleuren vormen een goede basis van een interieur. De combinatie van evenwichtig op elkaar afgestemde zachte kleurnuances aangevuld met enkele rijke details, zorgen voor een aangename en rustgevende inrichting. De rubriek Get the Look maakt je wegwijs in de wereld van het interieur met deze keer producten die licht en luchtigheid in je huis brengen in de donkere herfst- en wintermaanden.
Get the look: Moderne elegantie

Get the look: Moderne elegantie

30-10-2014
Interior designer Kate Hume is een inspiratiebron voor velen. Ze weet altijd een stijlvolle balans te vinden in het interieur. Residence selecteert producten die uitstekend aansluiten bij haar elegante look.
Get the look: Rhapsody in green and blue

Get the look: Rhapsody in green and blue

22-10-2014
Deze week laat Residence een interieur zien met liefde voor de kleuren groen en blauw. De rubriek Get the look maakt je wegwijs in de wereld van interieur. Laat je inspireren door karaktervolle designontwerpen.
Scandinavische lichtvoetigheid in het interieur

Get the look: The lightness of being

15-10-2014
Scandinavisch design is niet meer te denken uit het interieur. Ook pasteltinten blijven een trend. De rubriek Get the look maakt je wegwijs in de wereld van interieur met deze keer de luxe pastel look uit Scandinavië.
Inspiratie inrichting woonkamer: strak lijnenspel en subtiele kleurcontrasten

Get the look: Ingetogen luxe

08-10-2014
Residence selecteert interieurstijlen om verliefd op te worden. De rubriek Get the look maakt je wegwijs in de wereld van interieur. Houd de rubriek in de gaten en ontwikkel een persoonlijke stijl. Deze keer een look die past in een hedendaags, modern interieur.
Luxe folklore in het interieur. Interieurstijl ethnic chic uitgelegd.

Get the look: Ethnic Chic

01-10-2014
De meest uiteenlopende interieurstijlen komen voorbij in de mooiste bladen en inspirerende films. Maar hoe heten deze interieurstijlen en hoe vertaal je ze naar je eigen huis? Met de rubriek Get the look maakt Residence je wegwijs in de wereld van interieur.

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

AMSTERDAM
€ 4.000.000 k.k.
1/6
DIRKSLAND
Prijs op aanvraag
2/6
DOKKUM
Prijs op aanvraag
3/6
AMSTERDAM
€ 2.500.000 k.k.
4/6
WASSENAAR
Prijs op aanvraag
5/6
Brasschaat
€ 9.850.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #7/8 Hit The Road
  • ROADTRIP door Europa
  • 7 INSPIRERENDE interieurs
  • Muurschilderijen van Gijs Frieling
  • Stockholm en online KUNST kopen
  • Huizen om THUIS te blijven

Meest bekeken

RIJSWIJK ZH
€ 1.320.000
1/5
EARNEWALD
€ 595.000
2/5
AMSTERDAM
€ 800.000
3/5
HEEG
€ 500.000
4/5
OEGSTGEEST
€ 1.000.000
5/5

Nieuw aanbod

Strijbeek 1
MEERLE
€ 2.690.000 k.k.
Bosweg 9
NOORDWIJK ZH
€ 3.795.000 k.k.
Hoofdweg 1372
NIEUW-VENNEP
€ 1.100.000 k.k.