10 augustus 2014

De vijf beste interieurtrends van nu

Interior trends we love

De mooiste interieurtrends anno nu
Kan je interieur wel een zetje gebruiken? Laat je inspireren door de mooiste interieurtrends van het moment.

Als het om interieur gaat zijn de trends wat minder vluchtig dan in de mode. Bovendien gaat het er in huis vooral om dat je je op je gemak voelt bij de interieurstijl die je hebt gekozen. Houd je wel van een paar trendy decoraties? Wij zetten de leukste inteireurtrends van het moment voor je op een rij.

Top 5 Interieurtrends van nu

Interieurtrend 1: Inspirerende quotes aan de muur

Motiverende mantra's hangen in mooie lijsten aan de wand. Struin het internet af voor gezegdes van de personen die jou intrigeren. Op Pinterest bijvoorbeeld vind je de mooiste quotes

Interieurtrend 2: Fiets in huis

Buiten dat je fiets een buitengewoon handig vervoersmiddel is, misstaat 'ie niet als eyecatcher in je interieur. Met name kleurrijke en / of vintage racefietsen doen het goed. Gebruik de praktische Bike Shelf van David Rasmussen om je trendy bicyclette op te hangen.

Interieurtrend 3: Taxidermie. Echt of nep

Opgezette kraaien, vossen en vlinders. In elk hipster interieur is tegenwoordig minstens één opgezet dier te vinden. Toch iets te luguber? Er is niks mis met een mooie nepperd.
Meer taxidermie? Florian Seyd en Ueli Signer van The Wunderkammer hebben het zo'n beetje uitgevonden, je vindt de mooiste opgezette beesten terug in hun shops for a week. Ook de pop-ups van Scotch Collectables zijn er niet vies van, net als de nieuwe winkel van Sissy Boy in Haarlem en in The Loft in Amsterdam vind je zelfs een opgezette zebra.
In de kunstwereld zijn het Michel Vanderheijden van Tinteren en Roel Moonen van Les Deux Garçons die zich ermee bezig houden. Verder vind je deze stijl bij rariteitenkabinet Libertine Art Gallery van Casper Reinders.

Interieurtrend 4: Neon verlichting

Grote letters uit het circus of een inspirerende tekst in neonverlichting kan je interieur een flinke boost geven. Ga niet over the top, maar beperk je tot één eyecatching element. De stijl vind je bijvoorbeeld terug in de de nieuwe winkel van Sissy Boy in Haarlem en het King Kong Hostel in Rotterdam en past goed bij een popart interieur en fluor in je interieur

Interieurtrend 5: Een liquor cabinet

Een liquor cabinet, oftwel een verrijdbaar drankkastje is naast stylish en hip, buitengewoon functioneel. De lekkerste cocktails shake je op een huisfeest on the spot. Dit hippe item doet het goed bij deinterieurstijl tropical, bamboe en mid-century modern


Lees ook meer over de verschillende interieurstijlen, The Style Files over de achtergrond van interieurstijlen en trends voor het interieur.

Beelden: Pinterest.com

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

AERDENHOUT
€ 2.695.000 k.k.
1/6
AMSTERDAM
€ 3.500.000 k.k.
2/6
PURMEREND
€ 3.250.000 k.k.
3/6
NAARDEN
Prijs op aanvraag
4/6
LAREN NH
€ 2.695.000 k.k.
5/6
AMSTERDAM
€ 3.000.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #1/2 Terug naar de BRON

  • Vier INSPIRERENDE interieurs
  • UPCYCLE & RECYCLE
  • A Family AFFAIR
  • MODERN en TIJDLOOS wonen in TOPLOCATIES


Meest bekeken

OISTERWIJK
€ 6.000.000
1/5
BLARICUM
Prijs op aanvraag
2/5
EARNEWALD
€ 595.000
3/5
ROOSTEREN
€ 5.900.000
4/5
BEEKBERGEN
€ 2.900.000
5/5

Nieuw aanbod

Burgvliet 76
OOSTKAPELLE
Prijs op aanvraag
Duinweg 48
OOSTKAPELLE
€ 1.100.000 k.k.
Brouwerijstraat 52
OOSTKAPELLE
€ 1.000.000 k.k.