Advertorial
18 november 2014

Dagelijks gemak in de keuken

Met Quooker kokend water direct uit de kraan

Dagelijks gemak in de keuken
Binnen een mum van tijd met een kop thee op de bank. Met een Quooker in huis, heb je altijd kokend water bij de hand. En dat is bijzonder handig.

Gemak

Kokend water tappen uit de kraan leek tien jaar geleden nog onmogelijk. Terwijl tegenwoordig in één van de vijf Nederlandse keukens een Quooker te vinden is. De uitvinding komt van eigen bodem en krijgt wereldwijd aandacht. Niet zo gek; het idee achter de uitvinding is gemak. En of je nou een Bourgondische hobbykok bent of zo min mogelijk in de keuken staat, we hebben het toch allemaal graag makkelijk?

Hoe vaak gebruiken we eigenlijk kokend water?

Je zult er versteld van staan hoe vaak dat is. Om te beginnen ‘s ochtends. Beginnen we niet allemaal de dag met een sterke kop koffie of een lekkere mok thee? Zijn er kleine kinderen in huis, dan moet er babymelk of een papje worden gemaakt. De flesjes moeten worden gesteriliseerd.
Natuurlijk volgen er gedurende de dag verschillende koffie- en theemomenten, maar denk ook aan de huishoudelijke klusjes waar je kokend water voor gebruikt. Het schoonmaken van die aangekoekte koekenpan, bijvoorbeeld.
Tegen een uur of vier krijgen veel mensen zin in iets hartigs. Een instant soep of noodles bereiden? Met een Quooker een secondenkwestie!
Ook tijdens het bereiden van het diner zal de Quooker niet onbenut blijven. Van een Marokkaanse couscous tot de piepers voor een oer-Hollandse stamppot: voor de bereiding van bijna alle gerechten, gebruiken we kokend water. En wat dacht je van het voorverwarmen van de borden?


Stel dat je al die momenten géén waterkoker hoeft te vullen met een geschatte hoeveelheid water en níet hoeft te wachten tot het water kookt. Dat scheelt ontzettend veel tijd. Tijd waarin je alvast je groenten kunt snijden. Of een glas wijn kunt inschenken.

Voor iedere keuken een Quooker

Quooker biedt verschillende kranen aan. Bijvoorbeeld een kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan. Of de Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water. De kranen zijn verkrijgbaar in acht kraanmodellen en vier finishes. Voor iedere keukenstijl er dus een Quooker; van modern tot klassiek.

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

DOORN
€ 2.675.000 k.k.
1/6
MIERLO
Prijs op aanvraag
2/6
ZIERIKZEE
Prijs op aanvraag
3/6
OOSTKAPELLE
Prijs op aanvraag
4/6
AMSTERDAM
€ 3.200.000 k.k.
5/6
NAARDEN
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #9 Salon
  • 5 interieurs van NEDERLANDSE designers
  • MASTERCLASS styling
  • HOTSPOTS in de hoofdstad
  • Art nouveau en fotografie

Meest bekeken

BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000
1/5
HEEG
€ 500.000
2/5
LEENS
€ 650.000
3/5
BAARN
€ 895.000
4/5
LAREN NH
€ 1.389.000
5/5

Nieuw aanbod

Rijksstraatweg 117
BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000 k.k.
Sternlaan 31
KAMPERLAND
€ 1.595.000 k.k.
Zwaanweg 12
KOUDEKERKE
Prijs op aanvraag