03 april 2014

Linteloo

Feels good

Het echte feelgood-gevoel, is de Linteloo-ervaring.
Ken je dat gevoel? Na een lange dag lekker willen wegzakken op de bank? Je terugtrekken in de kussens met een dekentje over je heen en de tv aan? Dat gevoel, het echte feelgood-gevoel, is de Linteloo-ervaring.

Terug naar Labels we love.

I feel good

Zoals James Brown ooit al song: I feel good. In de meubels van Linteloo voel je je goed. Comfortabel, tijdloos maar toch eigentijds, strak, leefbaar en ongecompliceerd. Linteloo heeft een hele reeks aan designers om zich heen verzamelt om deze feelgood-factor tot stand te brengen én te behouden. Designers Niels Bendtsen, Jan des Bouvrie, Roderick Vos, Henk Vos, Bart Vos, Paola Navone, Anders Nørgaard en Samuel Chan vormen samen het Linteloo Lab die samen het merk bewaken, verkennen en verlengen.


Leven

Oprichter Jan te Lintelo: 'Onze meubelen zijn verassend, maar niet te gecompliceerd. Onze meubels zijn leefbaar.' Op meubels van Linteloo mag geleefd worden. Ze integreren in het interieur. Linnen kreukt, maar daardoor leeft het. Op het plantaardig gelooide leer komen krasjes, maar daardoor zie je dat het gebruikt wordt en in de houten tafels zitten zoveel verschillende tinten dat het speels aandoet.

De feel good factor aldus…

Designer Roderick Vos: ‘Simpel. Het draait om comfort en wonen makkelijker maken.’
Designer Niels Bendtsen: ‘Een magische sfeer creëren. Mensen de kans geven hun visie te ervaren. Met die visie ontwerp ik stukken voor in iedereen zijn huis’.


Historie

Jan te Lintelo richtte in 1993 Linteloo op. De ouders van Lintelo hadden een meubelzaak en in zijn vrije tijd hielp hij zijn ouders in de winkel. Daar begon hij het vakmanschap van meubelmakers te waarderen. Hij besloot hier iets mee te doen en na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan bij onder andere Pastoe, besloot hij een eigen bedrijf te beginnen. Linteloo was geboren. Nieuwe ontwerpen liet hij maken door ontwerpers Edward van Vliet, Roderick Vos en Roland Costeris. Inmiddels is Linteloo uitgegroeid tot een waar begrip en heeft het bedrijf showrooms in Zeist, Keulen en Milaan en zo’n 250 dealers wereldwijd. Nieuwe collecties worden geïntroduceerd tijdens grote evenementen als de IMM Keulen en Salone del Mobiel in Milaan.


Terug naar Labels we love.

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

WASSENAAR
Prijs op aanvraag
1/6
AMSTERDAM
€ 4.700.000 k.k.
2/6
WASSENAAR
€ 2.586.000 v.o.n.
3/6
OIRSCHOT
Prijs op aanvraag
4/6
LOENEN AAN DE VECHT
€ 5.850.000 k.k.
5/6
VINKEVEEN
€ 3.250.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #10 Opera
  • THEATRALE interieurs
  • A day at the OPERA
  • Badkamer en suite, HOTELLUXE thuis
  • De L’EUROPE, Grande Dame in nieuwe couture

A
Anneke Dekkers


B
Bulthaup


G
Giorgetti

Meest bekeken

HARDENBERG
€ 629.000
1/5
DAARLERVEEN
€ 620.000
2/5
HOEK VAN HOLLAND
€ 950.000
3/5
DRUNEN
€ 3.650.000
4/5
HEEG
€ 500.000
5/5

Nieuw aanbod

Kruserbrink
HARDENBERG
€ 629.000 v.o.n.
Amersfoortsestraat 113
SOESTERBERG
€ 1.195.000 k.k.
Wilhelminasingel 125
MAASTRICHT
€ 825.000 k.k.