29 april 2014

Nilson Beds

Bedden van Nederlandse bodem

Nilson, bedden, hoofdboard, slapen
Slaap als een roos op luxe bedden van Nederlandse bodem. Nilson gebruikt paardenhaar, wol en biologisch katoen en bereikt daarmee de hoogste kwaliteit.

Geen niesbuien meer

Volgens Nilson zijn katoen, wol en paardenhaar de beste materialen om op te slapen. Deze natuurlijke materialen worden verwerkt tot een ambachtelijk eindproduct. Al eeuwen zijn deze natuurlijk producten de beste vocht- en klimaatregelaars. Doordat de materialen zo soepel zijn, nemen ze je lichaamsvormen aan en ondersteunen waar nodig. Ben je gevoelig voor stof? Deze materialen bevatten anti- allergische eigenschappen. Geen gesnotter of niesbuien meer dus. Ook zorgen de materialen voor een aangenaam slaapcomfort en een luchtig en droog slaapklimaat. De bedden gaan levenslang mee.


Holle paardenharen

De materialen hebben alle drie een eigen functie. Wol verwarmt als het koud is en verkoelt als het warm is, maar is ook waterbestendig en brandveilig. Katoen voert vocht af en laat lucht door. En wist je dat paardenhaar van binnen hol is? Daardoor kan het, net als katoen, goed vocht opnemen en afvoeren. Daarmee is paardenhaar meteen luchttransporteur, een natuurlijke airconditioning dus!


Kussengevecht

Het verensysteem in de bedden biedt de juiste ondergrond om een kussengevecht op te houden of om lekker op te springen, maar liever ervaar je hoe het is om erop te slapen. Het speciale verensysteem in de bodems en matrassen en de soepele schouderzone zorgen voor een natuurlijke houding tijdens het slapen.

Nilson werkt samen met interior designers als Marcel Wolterinck, Remy Meijers, FG Stijl en Robin Sluijzer. Door samenwerking met deze designers blijft de styling en vormgeving tijdloos.

Nilson beds aldus…

… Marcel Wolterinck: ‘Nilson beds is een merk dat staat voor de hoogste kwaliteit en dat gebruik maakt van natuurlijke materialen. Daarnaast worden de producten gemaakt door mensen met passie voor het vak. Dit zijn precies de punten die Wolterinck ook hoog in het vaandel heeft staan. Daarom werken wij zo graag samen met Nilson beds.’
… Remy Meijers: ‘voor mijn projecten werk ik graag met mensen met passie voor hun product en gevoel voor ambacht, kwaliteit en details. Nilson sluit hier naadloos op aan. Het is voor mij dan ook een enorm plezier om voor Nilson Beds te mogen ontwerpen.’
… FG Stijl: ‘With this collection we bring the luxury and the comfort of the 5 star deluxe hotels to the home with the flexibility of customized finishes, handcrafted to exceptional standards by Nilson Beds.’
… Robin Sluijzer: ‘Al vanaf het allereerst moment dat ik de handmade beds van Nilson zag, was ik onder de indruk. Nilson bedden zijn tijdloos, stoer en chic tegelijk. Helemaal ‘natural raw luxury’ dus’.


Terug naar Labels We Love.

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

ABCOUDE
€ 2.700.000 k.k.
1/6
OOSTVOORNE
€ 2.895.000 k.k.
2/6
BOSCH EN DUIN
€ 3.795.000 k.k.
3/6
WASSENAAR
€ 2.975.000 k.k.
4/6
AMSTELVEEN
€ 3.395.000 k.k.
5/6
WAALRE
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #9

  • KUNST
  • Franse flair in staal
  • Thuis bij Lita Cabellut
  • Kunstnerds op Mallorca
  • Haute couture interieur
  • Kunsteiland Naoshima
  • 3 dubbele Art Stories

A
Anneke Dekkers


B
Bulthaup


G
Giorgetti

Meest bekeken

LOENEN AAN DE VECHT
€ 1.785.000
1/5
SCHOONHOVEN
€ 1.275.000
2/5
ZEIST
€ 539.000
3/5
MIDDELBURG
€ 575.000
4/5
NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN
€ 1.350.000
5/5

Nieuw aanbod