02 november 2017

Residence agenda november

Interieur, design, kunst, pop-ups en meer

Residence houdt je op de hoogte van de leukste inspirerende events op design-, kunst- en cultuurgebied.
Residence houdt je op de hoogte van inspirerende events op design-, kunst- en cultuurgebied. Elke maand een nieuwe agenda. Dit zijn de leukste evenementen in november.

Vanaf vrijdag 3 november 2017

Internationale keuken van Yvette van Boven in Tropenmuseum

Vanaf aanstaande vrijdag kun je het mini museum van Yvette van Boven bewonderen. Zij verzamelde bijzondere objecten uit eetculturen uit de hele wereld. In het depot van Tropenmuseum, Afrika Museum en Museum Volkenkunde ging de TV-kok op zoek naar de mooiste schatten op het gebied van het bereiden en opdienen van een maaltijd. Tot het einde van het jaar is de collectie te bekijken in het Tropenmuseum.12 november 2017

Consumentendag bij ETC Design Center Europe

Meer dan 90 showrooms presenteren samen 500 hoogstaande merken in ETC Design Center Europe. Speciaal voor het publiek opent het ETC zondag 12 november de deuren. Professionals zijn welkom op maandag 13 november. Laat je inspireren door de mooiste merken en geniet van een aantrekkelijke Residence-korting op je toegangskaart. Ga naar etcdesigncenter.com en reserveer je ticket. Een normale ticket kost € 7,50 p.p. Door gebruik te maken van de code RM1211 ontvang je € 2,50 korting en betaal je voor een ticket via Residence nog maar € 5 p.p.. ETC Expo, Randweg 20, Culemborg.11 november tot 17 december 2017

Expositie Naked van fotograaf Rankin

In Kunsthuis Amsterdam is de solo expositie Naked te bewonderen van wereldberoemd fotograaf Rankin. Met supermodellen als Kate Moss en Helena Christensen voor de lens en sterren, zoals Heidi Klum, is Rankin een gevierd fotograaf. Met Naked toont Rankin een zoektocht naar het duistere element rondom erotiek en naaktfotografie, nooit zonder zijn gevoel voor humor te verliezen. Het zal een uitgebreide expositie worden met nog nooit eerder getoond werk dat te zien en te koop zal zijn.


Heidi Chocolate, Eyes Open, Rankin

23 t/m 26 november 2017

Amsterdam Art Weekend

Inmiddels is dit de zesde editie van het hedendaagse kunstweekend. Hoogtepunten zijn de Gallery Night en RijksakademieOPEN. Nieuwe tentoonstellingen zijn onder andere te vinden bij het Stedelijk Museum Amsterdam, The Black Archives en Framer Framed. Nieuw op het programma van het kunstweekend is een uitwisselingsproject in samenwerking met Kunstvereine. Zes Duitse Kunstvereine organiseren interventies bij Amsterdamse galeries en project spaces.

17 oktober t/m 19 november 2017

Tijdelijk museum Mart Visser

Beyond Context is nog heel even te bewonderen aan de Herengracht in Amsterdam. De couturier heeft de monumentale grachtenpanden 'The Artesia' getransformeerd tot tijdelijk museum. Rauwe, kaalgeslagen ruimtes contrasteren met statige stijlkamers. Door middel van licht, beweging, beeld en muziek word je meegenomen in de beleving. Er is niet alleen een tentoonstelling, maar ook nog een concept store van de couturier waarbij je de collectie kunt bekijken en kan passen. Een team van stylisten is aanwezig voor persoonlijk advies.2 t/m 5 november 2017

Affordable Art Fair

De Kromhouthal in Amsterdam kleurt van 2 tot en met 5 november helemaal roze voor de twaalfde editie van de Affordable Art Fair. Ben je op zoek naar betaalbare kunst van gevierde namen en jong talent, dan zit je bij deze fair goed. Nieuw dit jaar is de personal shopper service die jou helpt zoeken naar het ideale werk.


Poivron infrarouge, Barend Houtsmuller

19 t/m 26 november 2017

PAN Amsterdam

PAN Amsterdam strijkt dit jaar weer neer in de Amsterdamse RAI. Als het aan Residence ligt, krijgt de kunst-, antiek- en designbeurs een extra feestelijk tintje, want wij zijn voor het vijfde jaar op de beursvloer aanwezig met een Residence-stand (nr 50). Precies in het jaar dat Residence 30 jaar bestaat. Een dubbel jubileum dus, waarin we uitpakken met een magisch thema: The Wunderkammer. Start je PAN-bezoek in de stand van Residence, die dit jaar is omgetoverd tot een magisch rariteitenkabinet. Een ontwerp van bloemkunstenaars en decorateurs Florian Seyd en Ueli Signer. Samen vormen ze The Wunderkammer. Bestel je entreekaart via pan.nl/shop en log in met de kortingscode Residence2017. Als lezer betaal je slechts €15 in plaats van €30 voor twee kaarten.


Spin, Koen Hauser

Kleur van het Jaar 2018 >
Het huis van de toekomst >
Paint & Paper Library nieuw in Nederland >


Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

VROUWENPOLDER
Prijs op aanvraag
1/6
MEERLE
€ 2.690.000 k.k.
2/6
BUSSUM
€ 2.695.000 k.k.
3/6
BEEKBERGEN
€ 2.900.000 k.k.
4/6
DIRKSLAND
Prijs op aanvraag
5/6
AMSTERDAM
€ 5.900.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #10 Opera
  • THEATRALE interieurs
  • A day at the OPERA
  • Badkamer en suite, HOTELLUXE thuis
  • De L’EUROPE, Grande Dame in nieuwe couture

Meest bekeken

DAARLERVEEN
€ 620.000
1/5
HARDENBERG
€ 629.000
2/5
HOEK VAN HOLLAND
€ 950.000
3/5
HEEG
€ 500.000
4/5
DRUNEN
€ 3.650.000
5/5

Nieuw aanbod

Kruserbrink
HARDENBERG
€ 629.000 v.o.n.
Amersfoortsestraat 113
SOESTERBERG
€ 1.195.000 k.k.
Wilhelminasingel 125
MAASTRICHT
€ 825.000 k.k.