09 januari 2018

RESIDENCE AGENDA JANUARI

Interieur, design, kunst, pop-ups en meer

Residence houdt je op de hoogte van de leukste inspirerende events op design-, kunst- en cultuurgebied.
Residence houdt je op de hoogte van inspirerende events op design-, kunst- en cultuurgebied. Elke maand een nieuwe agenda. Dit zijn de leukste evenementen in januari.

Van 27 januari t/m 4 februari 2018

Brafa Art Fair, Brussel

Brafa is de eerste internationale afspraak van het jaar voor de kunstsector. Van 27 januari tot en met 4 februari is de beurs opnieuw in Brussel. Met dertien kunstgalerijen en -handelaars uit zestien landen is er genoeg te zien. Tijdens de beurs staan de thema's continuïteit en internationale versterking centraal. Zo is de beurs de afgelopen jaren steevast uitgegroeid tot hét event voor kunstliefhebbers. Een kwalitatieve en eclectische indeling leid je langs alle tentoongestelde specialiteiten: van de oudheid tot vandaag, uit binnen- of buitenland.
Tour & Taxis, Havenlaan 86 C, BrusselVan 24 januari t/m 4 februari 2018

International Film Festival, Rotterdam

Het zeer diverse filmprogramma, de aanwezigheid van een omvangrijk festivalpubliek en zo'n 2500 nationale en internationale filmprofessionals zoals regisseurs, filmproducenten en journalisten veranderen Rotterdam tijdens International Film Festival Rotterdam in een opwindende filmstad. Het festival organiseert, naast het reguliere filmprogramma, een groot aantal evenementen waarbij publiek en filmmakers elkaar ontmoeten: zaalgesprekken, lezingen, debatten, talkshows, live performances en installaties. Tickets zijn vanaf 19 januari verkrijgbaar op iffr.com.Op 13 en 14 januari 2018

Hotelnacht, Amsterdam

Van over de hele wereld komen per jaar massa’s toeristen naar Amsterdam om de stad te bewonderen. Op 13 en 14 januari is het de beurt aan de Amsterdammer die eindelijk de toerist mag uithangen in eigen stad. Niet alleen kan je voor een bijzonder tarief slapen in prachtige hotels als Conservatorium, Seven one Seven of Hyatt Regency, ook zijn er tientallen bijzondere hotelfeestjes op zaterdag en zondag. Lloyd Hotel & Cultural Embassy wordt omgetoverd in de sferen van duizend-en-één-nacht, met spoken word en muziek. Schrijfster Nina Polak draagt voor in het Ambassade Hotel en er is jazz in het Park Plaza Victoria Hotel. Of wat dacht je van een Lavish Party bij Pulitzer, geheel in de stijl van de Roaring 20’s? Kijk op hotelnacht.nl voor tickets en meer.Op 21 en 22 januari 2018

Modefabriek Amsterdam

De Modefabriek staat bekend als een proactief en inspirerend fashion trade event, proudly based in Amsterdam. Modefabriek is een beurs waar meer dan 600 merken zich presenteren op een oppervlakte van 40.000 m² en is ‘More than Mode’. Je kan er terecht voor een mix van verschillende collecties, modeshows, expo’s, shops, lezingen en masterclasses. Modefabriek combineert mode met design, kunst, eten, fotografie en muziek. Het halfjaarlijkse modevakevenement is onderverdeeld in 4 districten gebaseerd op lifestyle, imago en distributie van de collecties.
RAI Amsterdam, Europaplein 2-22, Amsterdam.Van 17 januari t/m 21 januari 2018

First Art Fair Amsterdam

De First Art Fair is een sprankelende nieuwjaarsbeurs voor hedendaagse kunst. Op de beurs vind je
schilder- en beeldhouwkunst, glas, fotografie en juwelen van honderden gerenommeerde en jonge kunstenaars, verdeeld over de stands van circa 30 geselecteerde galerieën uit het hele land. Galerieën die zich richten op kunst die inspireert en gemaakt is met passie en vakmanschap.
Passenger Terminal Amsterdam, Piet Heinkade 2, Amsterdam.Van 15 januari t/m 21 januari 2018

Meubelbeurs Imm Cologne

Imm Cologne, een jaarlijkse internationale beurs in Keulen, laat de trends van morgen zien op het gebied van meubel- en interieurdesign. In deze week worden door meer dan 1200 standhouders uit 50 verschillende landen de nieuwste producten gepresenteerd. De bekendste interieurmerken, toonaangevende trendwatchers en de nieuwste collecties op één locatie.
Imm Cologne, Koelnmese GmbH, Messeplatz 1, Keulen.Dit hotel in Parijs mag je niet missen >
Gespot in Madrid, Restaurant BiBo >
Ikea in wonderland >


Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

SCHILDWOLDE
Prijs op aanvraag
1/6
NOORDWIJKERHOUT
Prijs op aanvraag
2/6
VINKEVEEN
€ 3.250.000 k.k.
3/6
ABBENES
€ 2.600.000 k.k.
4/6
LOENEN AAN DE VECHT
€ 5.850.000 k.k.
5/6
GOES
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #9 Salon
  • 5 interieurs van NEDERLANDSE designers
  • MASTERCLASS styling
  • HOTSPOTS in de hoofdstad
  • Art nouveau en fotografie

Meest bekeken

BAARN
€ 895.000
1/5
HEEG
€ 500.000
2/5
LAREN NH
€ 1.389.000
3/5
BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000
4/5
LEENS
€ 650.000
5/5

Nieuw aanbod

Rijksstraatweg 117
BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000 k.k.
Sternlaan 31
KAMPERLAND
€ 1.595.000 k.k.
Zwaanweg 12
KOUDEKERKE
Prijs op aanvraag