10 april 2018

CO AVANTGARDE DEPT. IS GEOPEND

Een bijzondere samenwerking met Studiopepe

Residence houdt je op de hoogte van de leukste inspirerende events op design-, kunst- en cultuurgebied.
Het begon allemaal in 1905 toen Co van der Horst met zijn rugzak eropuit trok als marskramer. Inmiddels is Co van der Horst uitgegroeid tot een van de gevestigde woonwinkels in het land. Met de vierde generatie aan het roer is het tijd voor vernieuwing.

Co Avantgarde Dept. is de nieuwe afdeling binnen de bestaande winkel. Hier worden de meest bijzondere design highlights getoond. Voor deze eerste presentatie zijn ze een samenwerking aangegaan met het gerenommeerde Studiopepe. Thema is /an.ti.cà.me.ra/, anticamera is Italiaans voor antichambre, voor- of wachtkamer. Het duo heeft zich laten inspireren door de Milanese entrees. Terug te zien in de presentatie is de Italiaans avantgarde stijl. Door deze samenwerking krijgen we alvast een voorproefje van wat er aan zit te komen op het gebied van interieurdesign. Volgende week is Co van der Horst te zien op de Salone del Mobile voor zijn eerste lancering. Wij zijn benieuwd!

Co Avantgarde Dept.Anticamera


Arianna Lelli Mami

Arianna studeerde Interior Design aan de Politecnico di Milano. Ze is altijd gefascineerd door de manier waarop mensen leven en wonen, ze kijkt naar het ontwerp vanuit een vrij standpunt, werkt met kunst en objets trouvés die steeds opnieuw worden verkend en gebruikt om bijvoorbeeld installaties te creëren die vaak als uitgangspunt voor nieuwe projecten van Studiopepe gelden.

Chiara Di Pinto

Na haar universitaire opleiding in Beeldende kunst behaalde Chiara haar diploma Industrial Design bij Politecnico di Milano. Vanaf 1996 werkt zij als interieurstylist en journalist voor vele Italiaanse en internationale tijdschriften. Zij heeft grote onderzoeksbelangstelling voor materialen, vormen en kleuren en een buitengewoon gepassioneerde ontwerpbenadering.

Studiopepe

Arianna en Chiara begonnen in 2006 hun samenwerking. Het internationaal bekende design van Studiopepe is gelaagd en eclectisch. Eén van de belangrijkste inspiratiebronnen voor het succesvolle duo is het werk van Sonia Delaunay en haar man Robert Delaunay, die het simultanisme ontwikkelden.

De mooiste tegels op een rij >
Dit zijn de leukste evenementen van april >
De 10 favoriete adressen van de redactie in Parijs >

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

MIDLAREN
€ 2.875.000 k.k.
1/6
WENUM WIESEL
Prijs op aanvraag
2/6
ELLECOM
€ 4.700.000 k.k.
3/6
ROCKANJE
Prijs op aanvraag
4/6
DIRKSLAND
Prijs op aanvraag
5/6
NOORDWIJKERHOUT
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #1&2
  • Startups
  • Natuurlijk Schotland
  • Decoration Empire
  • Axel Vervoordt
  • Gabriele Salvatori
  • Wolterinck in Uruguay
  • Montblanc
  • BRAFA, Art Stories, Haute Photography

Meest bekeken

BUSSUM
€ 1.750.000
1/5
VINKEVEEN
€ 4.950.000
2/5
DOMBURG
Prijs op aanvraag
3/5
AMSTERDAM
€ 750.000
4/5
HEEMSTEDE
€ 1.249.000
5/5

Nieuw aanbod

Turfstraat 36
SPRUNDEL
€ 989.000 k.k.
Hageveld
HEEMSTEDE
€ 1.249.000 k.k.
Domburgseweg 26
DOMBURG
Prijs op aanvraag