Overslaan en ga direct naar de inhoud

Flower Power


Wat ons betreft zijn bloemen niet weg te denken uit een interieur. Of je nu voor een vaas vol met rozen gaat of een veldboeket, bloemen brengen extra sfeer. Helaas hebben we niet altijd tijd om verse bloemen in huis te halen. Om het een beetje makkelijker te maken heeft Greetz nu ook verse bloemen in het assortiment.

Cadeau voor jezelf


Wie Greetz zegt, zegt natuurlijk kaarten, maar nu dus ook bloemen. De bloemen zijn zelfs zó populair dat ze niet alleen meer besteld worden om als cadeau te laten bezorgen, maar ook als geschenk aan jezelf. Via de filters op de website kun je snel en makkelijk een boeket vinden met je favoriete bloemen, bijvoorbeeld rozen, gerbera’s, anjers, chrysanten of lelies. En voor ieder wat wils. Want continu worden weer nieuwe boeketten samengesteld met daarin een grote rol weggelegd voor de seizoensbloemen van het moment.



Handig is ook de snelle bezorging bij Greetz. Bestel je voor 22.00? Dan worden de bloemen al de volgende dag bezorgd. Er is zelfs een koerier die de bloemen dezelfde dag nog kan bezorgen, of op zondagen (bijvoorbeeld op Moederdag). Je kunt al een boeket vinden bij Greetz vanaf €13,95,-. De bezorgkosten bedragen €4,95.


Funky Floral >
10 trends uit Milaan >
Natural Beauty >

Back to top