05 december 2018

Wonen aan de Hollandse kust

Wonen in de duinen van Noordwijk

Residence houdt je op de hoogte van de leukste inspirerende events op design-, kunst- en cultuurgebied.

In Noordwijk verrijst RESIDENCE OPDUIN, twee woongebouwen met acht villa appartementen. In een unieke groene omgeving op loopafstand van zee, strand en duinen vindt u rust en privacy.

Op een unieke plek in het historische duingebied bij Noordwijk aan Zee combineert Residence Opduin kleinschaligheid met allure.
Dit exclusieve woonresort is ontworpen als twee stoere, eigentijds klassieke panden, met elkaar verbonden via een volledig transparant entreegebouw. In de gebouwen van vier woonlagen wordt per verdieping slechts één appartement gerealiseerd, met woonoppervlakten variërend van 264 tot 377 m². De luxueuze en ruime ondergrondse parkeervoorziening garandeert veilige toegang tot het entreegebouw.Harmonieuze duintuin

De gebouwen worden omsloten door een schitterende, op het zuiden gelegen duintuin. Hier kunnen alle bewoners genieten van de heerlijke buitenruimte, in aanvulling op de privé-buitenruimtes van elk villa appartement. Alle appartementen beschikken over ruime balkons, de parterre appartementen beschikken bovendien over een zeer ruime eigen tuin.

De kust als levend schilderij

Het strand en het duingebied bevinden zich op loopafstand van uw appartement, net als de chique badplaats Noordwijk aan Zee. Bovendien bent u binnen dertig autominuten in Amsterdam, Leiden en Den Haag.Privacy, ruimte, luxe

Privacy, ruimte, maximale luxe: Residence Opduin biedt het allemaal.
Mensen die hechten aan privacy en veel ruimte voelen zich hier direct thuis. Het uitgebreide pakket van service, diensten en automatisering is volledig naar uw eigen wensen aan te passen. Ieder villa appartement is geheel vrij en naar eigen inzicht in te delen en voorzien van hightech security. De klimaatinstallatie, verlichting, zonwering, intercom en camera’s zijn gemakkelijk met een tablet vanuit uw luie stoel of via een touchscreen aan de wand te bedienen middels het state-of-the-art domoticasysteem.Veiligheid van topniveau

Bij comfort hoort ook beveiliging van het allerhoogste niveau. Residence Opduin biedt bewoners een geavanceerd beveiligingssysteem waaronder een intelligent toegangscontrolesysteem, brandalarmering, camera’s, speedgates en noodstroomvoorziening.
Elke woning beschikt over een eigen inbraakcentrale die in verbinding staat met het gebouwbeheersysteem voor directe alarmopvolging.

OPSOMMING:
• vrij-op-naamprijs vanaf € 2,9 miljoen
• ondergrondse parkeervoorziening, met drie ruime parkeervakken per woning en directe toegang tot het entreegebouw
• toekomstbestendig: geavanceerde, duurzame installaties bieden energiebesparing én wooncomfort

Shaken, not stirred
Het ruikt naar thuis
Residence 12: December glow
Spelen met zonlicht

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Residence Opduin.

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

MEERLE
€ 2.690.000 k.k.
1/6
ABBENES
€ 2.600.000 k.k.
2/6
WESTBROEK
€ 2.500.000 k.k.
3/6
NOORDWIJKERHOUT
Prijs op aanvraag
4/6
NOORDWIJK ZH
€ 3.795.000 k.k.
5/6
NAARDEN
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #9 Salon
  • 5 interieurs van NEDERLANDSE designers
  • MASTERCLASS styling
  • HOTSPOTS in de hoofdstad
  • Art nouveau en fotografie

Meest bekeken

LAREN NH
€ 1.389.000
1/5
LEENS
€ 650.000
2/5
HEEG
€ 500.000
3/5
BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000
4/5
BAARN
€ 895.000
5/5

Nieuw aanbod

Rijksstraatweg 117
BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000 k.k.
Sternlaan 31
KAMPERLAND
€ 1.595.000 k.k.
Zwaanweg 12
KOUDEKERKE
Prijs op aanvraag