07 november 2019

Nieuwe trends in duurzame verwarming

duurzame energie
Er zijn steeds meer opties om je woning duurzaam te verwarmen. Hier drie nieuwe trends op het gebied van duurzame verwarming.

Natuurlijk moet je zelf ook een beetje opletten als je zo min mogelijk energie wil verbruiken.Om de zoveel tijd de goedkoopste energieleverancier zoeken om te kijken welke leverancier de beste prijzen heeft of wie de groenste stroom heeft is dus verstandig. Het advies luidt dan ook: vergelijk energie en betaal niet te veel voor een homogeen product. Daarnaast zijn er ook steeds meer apparaten die ervoor zorgen dat je zo min mogelijk energie verbruikt. Dit is wel zo handig want hier hoef je niks voor te doen. Om je een beetje op weg te helpen geven we je een aantal opties, zo weet jij precies hoe je je eigen woning duurzaam kan verwarmen. Het is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee.

Hybride waterpomp
De hybride waterpomp is ontzettend handig, met de pomp kun je tot wel 80% besparen op je gasverbruik. De waterpomp wordt geplaatst samen met de cv ketel. Omdat de waterpomp de warmte haalt uit natuurlijke bronnen zoals de buitenlucht zul je veel gas besparen. De hybride waterpomp is dan ook een aanrader voor iedereen die op zijn energierekening wil besparen en wil bijdragen aan een beter milieu.Slimme thermostaat
De slimme thermostaat bestaat misschien al een tijdje maar toch zien we dat deze nog volop in ontwikkeling is. De thermostaat kan volledig worden aangepast op jouw gedrag. Hierdoor zul je besparen op je energiekosten en zal de verwarming nooit voor niks aan staan. Er komen steeds meer handige en innovatieve opties op de slimme thermostaat. Er zijn zelfs al slimme thermostaten met bewegingssensoren. Daarnaast zitten er natuurlijk de standaard opties op zodat je de thermostaat precies kan instellen hoe je zelf wilt. Alles is makkelijk en overzichtelijk bij te houden in een app.


Zonnewarmte
Dat je via de zon veel energie kan opwekken is natuurlijk niks nieuws. Er zijn immers ontzettend veel mensen die er voor kiezen om zonnepanelen te laten plaatsen. Zonnepanelen zijn niet de enige optie als je energie wilt opwekken of besparen. Met een zonneboiler kun je namelijk besparen op je warmwaterverbruik, je kunt tot wel 50% besparen. Een groot voordeel is dat je zelfs een subsidie kunt krijgen voor een zonneboiler.

Er zijn dus meer dan genoeg manieren om je huis duurzaam te verwarmen. Het grote voordeel van de drie genoemde opties is dat je zelf niks hoeft te doen. Het is dus slim om direct aan de slag te gaan met een of meerdere opties zodat jij ook kan besparen op je energierekening.

sfeerbeeld: Kalfire / Heat Pure 3-zijdig met glas afgesloten houthaard

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

MIERLO
Prijs op aanvraag
1/6
LOOSDRECHT
€ 7.500.000 k.k.
2/6
MEERLE
€ 2.690.000 k.k.
3/6
BOSCH EN DUIN
€ 3.795.000 k.k.
4/6
OISTERWIJK
€ 6.000.000 k.k.
5/6
ZANDVOORT
€ 3.950.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #1/2 Terug naar de BRON

  • Vier INSPIRERENDE interieurs
  • UPCYCLE & RECYCLE
  • A Family AFFAIR
  • MODERN en TIJDLOOS wonen in TOPLOCATIES


Meest bekeken

BEEKBERGEN
€ 2.900.000
1/5
ROOSTEREN
€ 5.900.000
2/5
PRINSENBEEK
€ 1.200.000
3/5
OISTERWIJK
€ 6.000.000
4/5
EARNEWALD
€ 595.000
5/5

Nieuw aanbod

Catharijnesingel 101
UTRECHT
€ 825.000 k.k.
Burgvliet 76
OOSTKAPELLE
Prijs op aanvraag
Duinweg 48
OOSTKAPELLE
€ 1.100.000 k.k.