21 november 2019

RESIDENCE NO. 12

Party & Friends

Residence no.12 ligt in de winkel! We sluiten het jaar af met een extra feestelijk nummer. Geen feest is natuurlijk compleet zonder vrienden. De vrienden van Residence gaan samen aan tafel en kletsen bij over het afgelopen jaar en kijken alvast vooruit naar het komende.

Op zoek naar winter shopping inspiratie? De nieuwe Residence staat er vol mee. Van glimmende cadeaus, speelgoed voor kinderen (en mannen) tot sfeermakers voor het interieur: kunstzinnige vloerkleden en warme haarden. Zie hoe het moet in het charmante chalet in Chamonix, met ruw hout, comfortabele meubels en een knisperend houtvuur. Of ga voor een fris begin met vrolijke kleuren zoals in de woning van architect Gualtiero Sacchi, de blauwe wereld van Casa Colori of in het eigenzinnige huis van Madelon Oudshoorn-Spaargaren. Als buiten het weer niet meezit gaan we naar binnen. Daarom extra aandacht voor de stoffering van je huis. Stoffen, verf en behang geven je huis warmte, kleur en karakter. Leer van de experts van Cole & Son, Farrow & Ball, Elitis, Indivipro, The Romo Group, Eijffinger, Pure & Original en Villeroy & Boch. Samen met interieurontwerpster Nika Zupanc gaan we op reis naar Ljubljana, ook in de winter een prachtige bestemming.
Samen sta je niet alleen. In de Art Stories spraakmakende koppels in de kunst: Gilbert&George, Charles&Ray Eames en voormalig koppel Marina Abramovic en Ulay. Ten slotte ook een nieuw begin voor het MoMA. Dit bastion van moderne kunst opende na een lange renovatie weer haar deuren. Het wordt een inspireerde afsluiting van het jaar.


De nieuwe Residence is verkrijgbaar in de winkel, of via de webshop.

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

BLARICUM
€ 2.997.500 k.k.
1/6
BLOEMENDAAL
€ 2.750.000 k.k.
2/6
ZIERIKZEE
Prijs op aanvraag
3/6
OLDENZAAL
Prijs op aanvraag
4/6
DOKKUM
Prijs op aanvraag
5/6
OIRSCHOT
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #1&2
  • Startups
  • Natuurlijk Schotland
  • Decoration Empire
  • Axel Vervoordt
  • Gabriele Salvatori
  • Wolterinck in Uruguay
  • Montblanc
  • BRAFA, Art Stories, Haute Photography

Meest bekeken

AMSTERDAM
€ 750.000
1/5
DOMBURG
Prijs op aanvraag
2/5
HEEMSTEDE
€ 1.249.000
3/5
BUSSUM
€ 1.750.000
4/5
VINKEVEEN
€ 4.950.000
5/5

Nieuw aanbod

Turfstraat 36
SPRUNDEL
€ 989.000 k.k.
Hageveld
HEEMSTEDE
€ 1.249.000 k.k.
Domburgseweg 26
DOMBURG
Prijs op aanvraag