28 november 2019

Kersttrends 2019

Vier kersttrends selecteerde Intratuin voor 2019. Residence koos de mooiste uit en regelden twee decoratiepakketten t.w.v. € 200 voor twee gelukkige Residence-lezers.

Volgens Intratuin is Kerstmis meer dan het versieren van een kerstboom. Het hele huis krijgt in december een feestelijke make-over. De nieuwste trends tonen zorgvuldig samengestelde decoraties die zorgen voor een unieke sfeer. Dit zijn volgens Intratuin de trends voor 2019, inclusief een tip welk boom daar het beste bij past.Kersttrend 1: Golden Glow
Het is te gemakkelijk om alleen maar gouden ballen te kiezen bij de Golden Glow trend. Juist de combinatie van goud met okergeel, amber, retro items en luxe velours ballen geeft deze kerstsfeer een unieke uitstraling. Mooi erbij: een natuurlijk accent in de vorm van een boeket met kornoelje-takken, spider chrysanten en warm oranje sierpompoenen.
Kerstboom: de kokervormige Japanse ceder: elegant lang met zachte naalden.Kersttrend 2: Shares of Glamour
Waan je in het trendy Londense restaurant Sketch met deze chique kersttrend met een vleugje art deco. Denk aan zachte materialen, soft neon en ronde vormen in de tinten wolkenwit, donkerroze, ossenbloedrood en pioenroze.
Kerstboom: de chique Kaukasus-spar, met een conische vorm en korte matgroene naalden.Kersttrend 3: Winter Picnic
Maak van je huis een heerlijk winters bergchalet met hout, groen, rood en sneeuwwit. Dat mag best een beetje traditioneel en over the top zijn met kerstmannetjes, sterren en koekhuisjes, aangevuld met het donkergroen van hulst en dennentakken. Dat maakt het lekker knus.
Kerstboom: de traditionele Nordmann met zijn symmetrische vorm en blauwgroene naalden die nauwelijks uitvallen.Dit kerstdecoratiepakket t.w.v. € 200 kun je winnen!
Kersttrend 4: Mystic Nature
De favoriet van de Residence-redactie is deze trend die is weggelopen uit het hoge Noorden. Mystic Nature is stoer en aards en wordt gekenmerkt door robuuste materialen zoals steen, hout, denim en kurk in combinatie met de koele kleuren sneeuwwit, ijsblauw en turquoise. In de boom hangen frozen glazen ballen, hertenfiguren en sneeuwvlokken. De rest van het interieur wordt aangekleed met verweerd aardewerk, glazen flessen, fossielen en een (kunst) hertengewei.
Kerstboom: de lichtgrijze Libanon-ceder op stam, een grillige pure boom.

Wil je alle trends nog eens uitgebreid nalezen? Kijk dan HIERMaak kans op het kerstdecoratiepakket Mystic Nature ter waarde van € 200.
De keuze van de Residence-redactie is de Mystic Nature-trend. Daarvan mogen we van Intratuin 2 x een kerstdecoratiepakket t.w.v. € 200 weggeven. Wil je kans maken? Stuur dan voor 11 december een mail naar onder vermelding van Kertstrends. De twee winnaars krijgen automatisch bericht per e-mail.
foto's: Louis Lemaire

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

ABCOUDE
€ 2.700.000 k.k.
1/6
WASSENAAR
Prijs op aanvraag
2/6
MONTFOORT
€ 3.900.000 k.k.
3/6
Everbeek
Prijs op aanvraag
4/6
BEEKBERGEN
€ 2.900.000 k.k.
5/6
OLDENZAAL
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #9 Salon
  • 5 interieurs van NEDERLANDSE designers
  • MASTERCLASS styling
  • HOTSPOTS in de hoofdstad
  • Art nouveau en fotografie

Meest bekeken

BAARN
€ 895.000
1/5
LEENS
€ 650.000
2/5
LAREN NH
€ 1.389.000
3/5
BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000
4/5
HEEG
€ 500.000
5/5

Nieuw aanbod

Rijksstraatweg 117
BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000 k.k.
Sternlaan 31
KAMPERLAND
€ 1.595.000 k.k.
Zwaanweg 12
KOUDEKERKE
Prijs op aanvraag