13 december 2013

Bijzetters

De mooiste bijzettafels op een rij

Niks fijner dan een goede bijzettafel. Zet hem direct naast de bank of fauteuil en hapjes, drankjes, tijdschriften en afstandsbedieningen zijn onder handbereik.
Niks fijner dan een goede bijzettafel. Zet hem direct naast de bank of fauteuil en houd hapjes, drankjes, tijdschriften en afstandsbedieningen binnen handbereik. Residence zet de mooiste bijzettafels op een rij!

Residence selecteert ook de mooiste stoelen van Decoration Empire en de mooiste fauteuils.

Favorieten van Residence

Voor ieder interieur zijn er de nodige tafels te vinden. Mag het een blikvanger zijn? Kies dan voor opvallende kleuren of uitzonderlijke vormen. Is functionaliteit het belangrijkste? Dan zien we tegenwoordig handige lussen of handgrepen, waarmee het tafeltje met gemak verplaatst kan worden. Een ruimte onder het tafelblad biedt wat extra ruimte voor wat kleine snuisterijen.Wat is wat?

1. Pascal Bosetti ontwierp bijzettafel Rolf Benz 973. Het design komt in verschillende uitvoeringen. Zo kan je kiezen voor een tafelblad in ijzergrijs, grijsbruin, wit of olijfgeel. De lus is van donkerbruin kernleder en de poten van eiken of notenhout.
2. Opvallend tafeltje met een sterk contrast tussen het lichte hout en felle oranje. Een eyecatcher! Bijzettafel Orbit van Leitmotiv is er ook in wit, grijs en mint.
3. Bijzettafel Hide and Seek dankt haar naam aan de opening onder het blad. Hier verstop je snel kleine snuisterijen, wanneer er onverwacht bezoek komt. Bijzettafel Hide and Seek van Zuiver is ook leverbaar in wit en okergeel.
4. Op de voet van dit tafeltje raak je maar niet uitgekeken. Designer Fratelli Campana gebruikte de materialen staal, glas en chroom toen hij het ontwierp voor Alessi. Het tafeltje kreeg de toepasselijke naam Blow Up.
5. Kaki is een lichtgewicht tafeltje dat nonchalant tegen de muur leunt. Wij vallen voor de pastelkleuren en het staal met poedercoating. Kaki bestaat in de kleuren lichtgrijs, zachtroze en mint.
6. Bijzettafel Around van Muuto komt van de Deense ontwerper Thomas Bentzen. Hij houdt van praktische ontwerpen. Net als wij. De koffietafel komt in twee maten en de uitvoeringen eiken, essen, grijs, rood en zwart.
7. Wie goed kijkt ziet in deze bijzettafel een steel met twee bloemblaadjes. Portello van Leolux is een licht, praktisch en mooi. De bladen worden in verschillende kleuren geleverd, maar wij vielen voor de paarse kleur die perfect past bij de interieurtrend van 2014; radiant orchid.
8. Bijzettafel Block van Normann Copenhagen doet nog het meeste denken aan een trolley. Maar wel een mooie, die we maar wat graag in de keuken zetten.
9. Wit (of zwart) bijzettafeltje van metaal. Tafeltje Garbo Vintage van Serax.
10. Stoere bijzettafeltjes van bamboe. Hop bijzettafels van FEST Amsterdam komen in een set van twee.

Bekijk ook:
- Stoelendans. Welke stoel van Decoration Empire kies jij?
- De mooiste fauteuils

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

Everbeek
Prijs op aanvraag
1/6
AALSMEER
Prijs op aanvraag
2/6
WASSENAAR
€ 2.975.000 k.k.
3/6
BOSCH EN DUIN
€ 3.795.000 k.k.
4/6
AMSTERDAM
€ 4.000.000 k.k.
5/6
BIGGEKERKE
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #9 Salon
  • 5 interieurs van NEDERLANDSE designers
  • MASTERCLASS styling
  • HOTSPOTS in de hoofdstad
  • Art nouveau en fotografie

Meest bekeken

BAARN
€ 895.000
1/5
LEENS
€ 650.000
2/5
BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000
3/5
DOKKUM
€ 795.000
4/5
HEEG
€ 500.000
5/5

Nieuw aanbod

Rijksstraatweg 117
BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000 k.k.
Sternlaan 31
KAMPERLAND
€ 1.595.000 k.k.
Zwaanweg 12
KOUDEKERKE
Prijs op aanvraag